Dekoratív terek tavaszi hangulatban

Dekoratív terek tavaszi hangulatban

Címlap / Otthon / Dekor / Dekoratív terek tavaszi hangulatban

Az alábbi dekorációs megoldások a tavaszt juttatják eszünkbe. Engedjük be a fényt lakásunkba, hozzunk létre vidám színfoltokat és kézműves tárgyakkal tegyük otthonosabbá a tereket!

Világos, vidám konyha

A konyha nagyszerűsége a hangulatában rejlik – a minimalista élénksárga bútorok mintha napfénnyel töltenék meg a teret, amelyet az év minden szakában élvezhetünk.
A zöld, kissé áttetsző műanyagszékek, roló és tányéralátétek üde hatásúvá teszik a konyhát. Lámpákkal és rejtett világítással fokozni lehet a konyha hangulatát.

Patchwork ágytakaró és párnahuzat

A hálószoba vagy gyerekszoba ágyneműjét egyedien különlegessé tehetjük egy akár saját kezűleg is elkészíthető patchwork “ágyravalóval”.
Különböző mintájú, de egymással harmonizáló anyagok összevarrásával készíthetjük el, fodrokkal és csipkével pedig még sikkesebbé tehetjük.

Festett üveg

Ezek az egyszerű formájú festett üvegek minden lakberendező stílushoz illenek. Szerezzünk be kék, zöld, sárga vagy akár pink színű darabokat és töltsük meg színfoltokkal a szobáinkat!
Régi üvegek, befőttesüvegek is csodásan mutathatnak és vázaként funkcionálhatnak.

Megújult régi bútorok

A nagyi régi bútordarabjaitól nem kell feltétlenül megválnunk lomtalanításkor.

Smirgli papírral egyszerűen dörzsöljük le róla a lakkot, majd fessük vidám világos alapszínre. 
Tulipánokat, népi motívumokat festhetünk rá.

Pasztell színű hálószoba

Amikor beköszönt a meleg szezon, nem szívesen látunk sötét, erélyes színeket magunk körül.
A hálószoba textíliáit cseréljük le ezért kellemes, pasztell színűekre – különböző mintájú és színű darabok is jól mutatnak egymás mellett.

Falminták

Igen divatosak mostanában a különböző falmatricák és falminták – nem ok nélkül.
Ezek a hálószoba ágyat övező ágak csodálatosan feldobják a szoba fehér falait, színűkkel pedig harmonizálnak a díszpárnákkal és faldíszekkel.

Sikkes dolgozórész

Ki ne vágyna egy olyan dolgozósarokra, ahová szívesen ülne be nap mint nap, mert olyan békés, hangulatos zugot biztosít, ahol könnyebben megy a munka?
Aki szereti a klasszikus elegáns bútorokat és a kifinomult pasztell árnyalatokat, annak egy stílusú szekrényszerkezet igazi álom. A fából készült gurulószék és a könyvtár-létra is ugyanezt a halványsárga színt kapta, összhangot alkotva így a bútorzattal.

Kerti pihenő

A bambuszágakból rakott mediterrán hangulatú kerítés unalmas látvány lenne a színes madárházak nélkül.
Ha egy igazán egyedi kerti pihenőzónát szeretnél kialakítani a jó idő beálltával, érdemes barkácsolásba kezdened és színes madárházakat alkotnod. Ki tudja, talán lakói is lesznek!

Kényelmes terasz

A fedett, csapadéktól védett balkonok és teraszok is ugyanazt a kényelmet kell biztosítsák számunkra, mint a lakás többi része.
A komfortos kék fotel, díszpárnák, kékre festett fémtároló dekoratív összhangot képeznek. A csíkos fehér-kék tapéta modern városi stílust kölcsönöz a terasznak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást