Így dekorálj az izzósorral, hogy a végeredmény ne legyen giccses

Így dekorálj az izzósorral, hogy a végeredmény ne legyen giccses

Címlap / Otthon / Így dekorálj az izzósorral, hogy a végeredmény ne legyen giccses

A karácsonyi izzók talán a legnépszerűbb dekorációs eszközök ebben az időszakban, hiszen bárhová oda lehet tenni őket, és meg is van az ünnepi hangulat. Ha te inkább a visszafogottabb megoldásokat kedveled, ezek a dekorációk akkor is tetszeni fognak!

Kép forrása: hometalk.com

Ha néhány befőttesüveget töltesz meg a vidám kis fényekkel, azonnal ünnepi, mégis kedves, elegáns asztaldíszed lehet bárhol a lakásban.

Kép forrása: italianbark.com

A felfelé futó fénysor mindig, mindenhol jól mutat, de ne félj kreatívan használni akár egészen meglepő felületeken is!

Kép forrása: residencestyle.com

Csempésznél egy kis karácsonyi hangulatot a hálószobába is? Függessz izzósort az ágyad mellé, és csiptesd rá a kedvenc karácsonyi családi fotóidat!

Kép forrása: lily-wings.myshopify.com

Szabadtéren több is belefér, az erkélyt vagy a gangot akár több sornyi izzófüggönnyel is dekorálhatod – ha a mintát nem variálod túl, elegáns lesz az összhatás.

Kép forrása: postris.com

Semmit nem kell túlzásba vinni! Ha már van a szobában egy meghatározó dekorációs elem, akkor díszítsd fel azt az izzósorral, ahelyett, hogy még valahol máshol is villogni próbálnál.

Kép forrása: world-real-estate.com

Akár a csillagos égboltot is kirajzolhatod karácsonyi izzókból, akkor sem lesz feltétlenül giccses az összhatás – a lényeg, hogy ilyesmit csak olyan helyiségekben kövess el, ahol egyébként letisztult, visszafogott minden, csak az izzók világítanak.

Kép forrása: clarendonlane.blogspot.com

Sok dekoráció a konyhában csak útban van, de ha egy izzósort feszítesz ki a felső polcok tetején, azzal nagyon visszafogott, mégis kedves ünnepi hangulatot teremthetsz.

Kép forrása: babble.com

A nyílászárókat körbefutó izzósorral egyszerűen nem lehet hibázni: mindig jól mutatnak, és mindig ízlésesek.

Kép forrása: tumblr.com, dontstop-study

Büszke vagy a könyvespolcodra? Akkor mutasd is meg! Elő az izzókkal, hadd ússzanak dicsfényben a kedvenc szerzőid is az ünnepi időszakban!

Kép forrása: thedesignchaser.com

Egy diszkrét izzósorral akár az otthoni munkaállomásodat is hangulatosabbá teheted, anélkül, hogy túldekorálnád az asztalod környékét, és elvonnád a figyelmedet a hatékony munkáról.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!