December 26 – január 1: Programok az év utolsó hetében!

December 26 – január 1: Programok az év utolsó hetében!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / December 26 – január 1: Programok az év utolsó hetében!

Búcsúztasd tartalmasan 2016-ot! December utolsó hetében rengeteg koncerttel, vagy akár tangókurzussal is hangolódhatunk a szilveszterre. Programajánlókban az év utolsó napjára, de akár másnapra is kínálunk pörgős vagy lazulós ötleteket.

Hétfő

Bin-Jip koncert

Az év utolsó hete az évbúcsúztató koncerteké – gyakorlatilag minden együttes meglepi a rajongóit néhány különleges bulival a két ünnep között.

Így tesz a Bin-Jip is: Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Andrew J alternatív elektronikus zenei bandája az A38-on vár!

Kedd

3. Beatles Karácsony a The BlackBirds zenekarral

Magyarország legrégebbi Beatles emlékzenekara, a 12 éves The BlackBirds idén is megrendezi hangulatos karácsonyi buliját, ahol igazán autentikus előadásban és környezetben csendülnek fel a gombafejűek klasszikusai.

Ünnepek közötti argentin tangó kurzus

Miért ne búcsúztatnád úgy az óévet, hogy megtanulsz valami újat? A Budai Tangó Klub gyorstalpalóján háromszor két órában mutatják be az argentin tangó alapjait – így csatlakozhatsz a klub haladó csoportjaihoz, de akár már a szilveszteri buliban is lenyűgözheted az ismerőseidet a friss tánctudásoddal!

Szerda

Die Hard maraton és parti

A Die Hard filmek legalább annyira a karácsonyhoz tartoznak, mint a Reszkessetek, betörők – bár a célközönség talán egy kicsit különbözik.

Te elég vagány vagy egy Die Hard maratonhoz? A Budapest Secret Cinema egyetlen este alatt levetíti az első három Die Hard- filmet az atlétatrikós Bruce Willis-szel, utána pedig hajnalig tartó bulira csábít a Madcity.

Csütörtök

Bëlga évzáró és díjátadó

A Bëlga alig koncertezik mostanában, így igazi kuriózum, hogy Budapesten hallhatjuk őket!

Az egyik leglazább és legviccesebb magyar együttes az Akvárium Klubban ad díjátadóval egybekötött évbúcsúztató koncertet – tökéletes bemelegítés lehet szilveszterre!

Péntek

Évzáró popkultúra kvíz

Búcsúztasd az évet egy könnyed agytornával! A Quizzone kvíz különkiadása Budapest egyik legviccesebb nevű kocsmájában, a Neked csak Dezsőben vár a csapatoddal, a téma ezúttal a popkultúra: film, zene, bulvár, sport!

Cloud 9+ New Year’s Eve Before

Mindössze egy nappal szilveszter előtt ad koncertet az egyik legütősebb fiatal magyar banda, az elektronikus zenét rockos, dubstepes elemekkel vegyítő Cloud 9+. A srácok a Gödör Klubban búcsúztatják az óévet.

Szombat

Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban

Vannak, akiknek minden évben biztos családi program az Ügetőszilveszter, de a Kincsem Parkban akkor is szívesen látnak, ha még csak most kóstolnál bele a lóversenyek világába! A versenyek, koncertek és nyereményjátékok már délután elkezdődnek, így érdemes korán kilátogatni a versenypályára.

Ivan & The Parazol és The Luckies a Kuplungban

Szilveszter napján természetesen minden nagyobb klubban hatalmas bulikat tartanak, közülük most az egyik legegyedibb fiatal hazai rock&roll együttes, az Ivan&; The Parazol koncertjét ajánljuk! Ivánék előtt a The Luckies melegít be, de meglepetésvendégek is felbukkannak majd a Kuplungban.

Vasárnap

Coronita Breakfast

Nincs kedved hazamenni a szilveszteri buli után, vagy legszívesebben folytatnád az ünneplést az újév első napján is? A Coronita afterpartiján már hajnali öttől várnak az UP!-ban, ahol a Coronita összes DJ-je fellép.

2001: Űrodüsszeia filmvetítés

Ha inkább egy lazulósabb programot keresel január 1-jére, tökéletes választás lehet Stanley Kubrick máig megfejthetetlen, monumentális sci-fi klasszikusa, a 2001: Űrodüsszeia, amit az Uránia moziban vetítenek.

Mert mikor is adódna jobb alkalom elmerengeni az emberiség múltján és jövőjén, mint az újév első napján?

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást