Otthon / Szórakozás

December 26 – január 1: Programok az év utolsó hetében!

December 26 – január 1: Programok az év utolsó hetében!

Búcsúztasd tartalmasan 2016-ot! December utolsó hetében rengeteg koncerttel, vagy akár tangókurzussal is hangolódhatunk a szilveszterre. Programajánlókban az év utolsó napjára, de akár másnapra is kínálunk pörgős vagy lazulós ötleteket.

Hétfő

Bin-Jip koncert

Az év utolsó hete az évbúcsúztató koncerteké – gyakorlatilag minden együttes meglepi a rajongóit néhány különleges bulival a két ünnep között.

Így tesz a Bin-Jip is: Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Andrew J alternatív elektronikus zenei bandája az A38-on vár!

Kedd

3. Beatles Karácsony a The BlackBirds zenekarral

Magyarország legrégebbi Beatles emlékzenekara, a 12 éves The BlackBirds idén is megrendezi hangulatos karácsonyi buliját, ahol igazán autentikus előadásban és környezetben csendülnek fel a gombafejűek klasszikusai.

Ünnepek közötti argentin tangó kurzus

Miért ne búcsúztatnád úgy az óévet, hogy megtanulsz valami újat? A Budai Tangó Klub gyorstalpalóján háromszor két órában mutatják be az argentin tangó alapjait – így csatlakozhatsz a klub haladó csoportjaihoz, de akár már a szilveszteri buliban is lenyűgözheted az ismerőseidet a friss tánctudásoddal!

Szerda

Die Hard maraton és parti

A Die Hard filmek legalább annyira a karácsonyhoz tartoznak, mint a Reszkessetek, betörők – bár a célközönség talán egy kicsit különbözik.

Te elég vagány vagy egy Die Hard maratonhoz? A Budapest Secret Cinema egyetlen este alatt levetíti az első három Die Hard- filmet az atlétatrikós Bruce Willis-szel, utána pedig hajnalig tartó bulira csábít a Madcity.

Csütörtök

Bëlga évzáró és díjátadó

A Bëlga alig koncertezik mostanában, így igazi kuriózum, hogy Budapesten hallhatjuk őket!

Az egyik leglazább és legviccesebb magyar együttes az Akvárium Klubban ad díjátadóval egybekötött évbúcsúztató koncertet – tökéletes bemelegítés lehet szilveszterre!

Péntek

Évzáró popkultúra kvíz

Búcsúztasd az évet egy könnyed agytornával! A Quizzone kvíz különkiadása Budapest egyik legviccesebb nevű kocsmájában, a Neked csak Dezsőben vár a csapatoddal, a téma ezúttal a popkultúra: film, zene, bulvár, sport!

Cloud 9+ New Year’s Eve Before

Mindössze egy nappal szilveszter előtt ad koncertet az egyik legütősebb fiatal magyar banda, az elektronikus zenét rockos, dubstepes elemekkel vegyítő Cloud 9+. A srácok a Gödör Klubban búcsúztatják az óévet.

Szombat

Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban

Vannak, akiknek minden évben biztos családi program az Ügetőszilveszter, de a Kincsem Parkban akkor is szívesen látnak, ha még csak most kóstolnál bele a lóversenyek világába! A versenyek, koncertek és nyereményjátékok már délután elkezdődnek, így érdemes korán kilátogatni a versenypályára.

Ivan & The Parazol és The Luckies a Kuplungban

Szilveszter napján természetesen minden nagyobb klubban hatalmas bulikat tartanak, közülük most az egyik legegyedibb fiatal hazai rock&roll együttes, az Ivan&; The Parazol koncertjét ajánljuk! Ivánék előtt a The Luckies melegít be, de meglepetésvendégek is felbukkannak majd a Kuplungban.

Vasárnap

Coronita Breakfast

Nincs kedved hazamenni a szilveszteri buli után, vagy legszívesebben folytatnád az ünneplést az újév első napján is? A Coronita afterpartiján már hajnali öttől várnak az UP!-ban, ahol a Coronita összes DJ-je fellép.

2001: Űrodüsszeia filmvetítés

Ha inkább egy lazulósabb programot keresel január 1-jére, tökéletes választás lehet Stanley Kubrick máig megfejthetetlen, monumentális sci-fi klasszikusa, a 2001: Űrodüsszeia, amit az Uránia moziban vetítenek.

Mert mikor is adódna jobb alkalom elmerengeni az emberiség múltján és jövőjén, mint az újév első napján?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást