Adjunk egy cuki bögrét ajándékba a szülinaposnak!

Adjunk egy cuki bögrét ajándékba a szülinaposnak!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Adjunk egy cuki bögrét ajándékba a szülinaposnak!

Bár van, amikor könnyű dolgunk van az ajándékválasztást illetően, mivel pontosan tudjuk, minek örülne a szülinapos. De jócskán akadnak azért olyan esetek is, amikor egyszerűen nem jön az ihlet, és hiába is próbálkozunk, nem tudunk kitalálni semmilyen jó meglepit. (x)

Nos, az ilyen esetekben jöhet jól egy nagyon cuki bögre, amely egy szívhez szóló mintával, szöveggel vagy grafikával van díszítve. Ezzel ugyanis egyedülálló módon fejezhetjük ki az ünnepelt iránt érzett szeretetünket, törődésünket és figyelmességünket, akár egy komoly idézet, egy vicces szöveg vagy egy szeretetteljes üzenet kerül rá.

Ezt egyébként egy korábbi felmérés is abszolút alátámasztja, amely azzal az eredménnyel zárult, hogy az emberek 60%-a áll érzelmi kapcsolatban a bögréjével, a maradék 40% pedig pótolhatatlannak tartja. 

Abban az esetben, ha ez sem lenne meggyőző számunkra, akkor feltétlenül olvassunk tovább, mivel az alábbiakban mutatunk néhány okot arra vonatkozólag, hogy miért is lehet tökéletes ötlet egy cuki bögrét ajándékozni a Nagyoncuki webáruház kínálatából valakinek születésnapjára.

Ez egy örök emlék lesz majd

Egy jó ajándék örökre megmarad, és nemcsak a megajándékozott szívében, hanem fizikai valójában is. Minden alkalommal, amikor a szülinapos előveszi a tőled kapott bögrét a szekrényből, hogy megigya belőle a reggeli kávéját, emlékezni fog majd a közösen eltöltött időre, a megélt pillanatokra és a közös kalandokra.

Vagy ha nem szereti a kávét, akkor egy hosszú munkanap után felhasználhatja például a kedvenc forró csokoládéjának elkortyolására, miközben relaxál, és megpróbálja kiüríteni a fejéből mindazokat a gondolatokat, amelyek egész nap kínozták az irodában.

Még azok is örülnek neki, akik üvegcsészéket használnak

Bár az üvegcsészék elegáns megjelenése tagadhatatlan, de még azok a személyek is elő szokták venni néha napján a szekrény mélyén fellelhető bögréket, akik alapjáraton csak ezt a típust használják a forró italok kitöltésére. Akkor pedig végképp, ha azok különleges és személyes darabok.

Milyen bögrét érdemes választanunk?

Első lépésként mindenképpen azt kellene megállapítanunk, hogy egy olyan bögrét szeretnénk, amely kellemes asszociációkat vált ki a megajándékozni kívánt egyénből, vagy inkább egy praktikusabb bögrekészletet adnánk ajándékba, amelyre jó lesz ránézni.

Ezután gondoljunk magára a címzettre! Amennyiben a szülinapos egy hozzátartozó, akkor neki nyugodtan adhatunk olyan bögrét, amely valamilyen módon kapcsolódik hozzánk. A barátoknak és az ismerősöknek viszont érdemes egy olyan darabot keresni, amely megfelel az ízlésüknek, vagy valamilyen módon kapcsolódik a hobbijukhoz.

Ezzel el is érkeztünk az útmutatónk végéhez. Bízunk abban, hogy a benne leírtakat minél többen elolvassák, és a többség számára hasznosnak bizonyulnak majd a szülinapi ajándékvadászat során.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!