6 csodaszép tusvonal, tutorial videókkal

6 csodaszép tusvonal, tutorial videókkal

Címlap / Stílus / Arc / 6 csodaszép tusvonal, tutorial videókkal

A szemhéjtus az a különleges smink, amely már önmagában használva is nagyon látványos, egy kis szempillaspirállal kiegészítve pedig igazán sikkes és elegáns. Létezik számos szuper tutorial videó, amelyek megkönnyítik a tusvonal készítés elsajátítását, és mutatnak egy-két olyan fogást is, amelyre magadtól talán nem is gondoltál volna.

Egyszerű tusvonal kezdőknek

Ha nem szeretnél a cicaszemekkel bajlódni, vagy a szárnyacskás tusvonalakkal, esetleg egy hétköznapi sminket keresel, akkor érdemes ebből a videóból ellesned a tökéletes, egyszerű tusvonal megrajzolásának minden fortéját.

Készítheted szemhéjpúder nélkül is, de még jobban néz ki, ha festesz neki egy szép alapot. Ne felejtsd el az egészet szempillaspirállal keretezni! Ha nem használsz erős szemhéjpúdert, akkor bátran kifestheted a szádat is rúzzsal, de a legjobban egy halványabb szájfény illik ehhez a szemsminkhez.

Így rajzolj tökéletes szárnyacskákat!

A magazinok reklámfotóin általában csodaszép, szárnyas tusvonalas szemsminkkel pózolnak a modellek: ha eddig te is irigykedve figyelted a makeup-ot, amit ők viseltek, akkor ebből a videóból most megtanulhatod, hogyan készíthetsz te is hasonlót.

Ennél a sminknél érdemes a szemednek egy nude vagy barna alapot adnod, sokkal jobban mutat ezen a tusvonal, mint önmagában. Ha esetleg buliba készülsz, akkor a csillámos palettát is bevetheted, nem muszáj a matt színeknél maradnod. Nézd meg párszor a videót, mire nekiállsz a festésnek, hogy megtanuld a fogásokat. A szempillaspirál itt se maradjon ki!

Az igéző cicaszemek

A cicaszemes tusvonal már évtizedek óta hódít a sminkek között, és népszerűsége nem véletlenül töretlen. Ez az a smink, amely már önmagában is öltöztet, csábossá és szexivé varázsolva a pillantásodat. A jó hírünk az, hogy bizony elkészíteni sem olyan nehéz ezt a sminket, ha néhányszor megnézed a videót, neked is könnyedén menni fog.

Használd akár önmagában, akár valamilyen szemhéjpúderrel, csodaszép lesz a végeredmény. A cicaszemnél nem csak a felső, az alsó szemhéjadon is kell vonalat rajzolnod: ez utóbbit egy tartós szemceruzával is elkészítheted.

Vastag tusvonal

Ha neked leginkább a vastagabb tusvonal tetszik, és elég széles ehhez a szemhéjad, akkor ebből a videóból elsajátíthatod, hogy érdemes ezt elkészítened.

A legjobb, ha nem egy ecsetes vagy tollas szemhéjtust használsz ehhez, hanem egy külön tusecsettel és gél állagú tussal dolgozol a tökéletes végeredmény érdekében. Ennek az előnye, hogy gyorsabban is szárad, így kisebb az esély arra, hogy elmaszatold a festékedet. A vastag tusvonal szigorúan csak szemhéjpúderen mutat jól, így ne felejts el egy szép alapot festeni hozzá.

Pin-up lányos tusvonal

A ’40-es és ’50-es évek plakátlányainak sminkje igazán igéző és irigylésre méltó, amely alapján ma is sokan készítenek maguknak sminket. Ha megtanulnád ezt a különleges tusvonalat, azt ebből a videóból érdemes, ahol lépésről-lépésre megmutatják, hogyan készül. A pin-up tusvonal egy világos, lehetőleg fehér vagy gyöngyházas sminken mutat jól, és ha különlegesebb eseményre készül, akkor a szádat is érdemes kifestened hozzá.

Színes tusvonal a különlegesebb alkalmakra

A popkorszakot idéző színes tusvonalak még ma is nagyon népszerűek, főként partysminkként vagy fesztiválokon állják meg a helyüket. Ebben a videóban a fekete vonalat egy pink és egy okkersárga tussal kombinálják, de bátran használhatsz bármilyen másik színt is, ami neked tetszik. Érdemes itt is gél állagú festékkel dolgoznod, és külön tusecsettel.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást