Stílus / Test

Csodaszép miniatűr tetoválások – Könnyen el is rejtheted őket!

Csodaszép miniatűr tetoválások – Könnyen el is rejtheted őket!

Manapság az emberek többsége pozitívan áll a tetoválásokhoz! A legtöbbjük csak tolerálja, viszont sokan kifejezetten szeretik, és jópáran még a varratásba is belevágnak. Azonban van egy réteg ezek között, ahová azok sorolhatók, akik ugyan preferálnák a dolgot, azonban a munkahelyük vagy a környezetük tiltja azt.

Szerencsére az emberi testen számos olyan felület található, mely kiválóan takarható, és napjainkban egyre népszerűbbnek számítanak a „tiny tetoválások”, amik annyit tesznek, hogy igazán apró méretű, mégis kidolgozott mintákat varrathatunk magunkra. Most ezek közül csemegézgettünk, hogy meghozzuk a kedvüket azoknak, akik félnek belevágni, és egy kis bátorításra szorulnak!

Növények

A virágos tetoválások most különösen közkedveltek, azonban ezeknek a miniatűr verzióik gyönyörűek, és stílusosak, méretüktől függetlenül.

Ráadásul nem feltétlenül csak a virágok mutatnak mesésen kicsiben, hanem a különböző kaktuszok, pozsgások és más növények is közkedvelt megoldásnak számítanak!

Akár illusztrációként, akár élethű verzióban készítteted, a hatása garantált! Kifinomult, szép és visszafogott eredménnyel fogsz büszkélkedni!

Geometrikus formák

Az egyszerű szögek és idomok ideje lejárt! Bár ezek is hódítanak még, elkezdett betörni a köztudatba egy sokkal egyedibb, élénkebb vonaluk, ami amellett, hogy többségében színes, általánosságban még jelentéssel is bír!

Sokan készíttetik barátokkal, rokonokkal egyszerre, jelképezve az összetartozást.

Előnyük, hogy tényleg a legkisebb méretben is elkészíthetők, így bármilyen testrészünkön is viseljük azt, könnyedén elrejthetjük a kíváncsi szemek elől!

A legújabb divat a fül környékére tetováltatni, vonalakat vagy kisebb geometriai formákat. Ezt inkább hosszabb hajúaknak ajánljuk, hiszen közelebbről nézve könnyen észrevehető, kivéve, ha a hajunk takarásában van.

Állatok

A saját kiskedvenceik emléke előtt sokan tisztelegnek egy tetoválással, amik kicsi méretben is lehetnek igényesek, szépen kialakítottak.

Ha félünk attól, hogy a túl részletgazdag rajz nem mutatna igazán mini méretben, akkor választhatunk más vonalat is, ahol az ember-állat barátság kerül illusztrálásra.

Emellett természetesen számos állatfaj van, melyek szimbolikus jelentéssel bírnak, és amit bárki magára tetováltathat.

Ha szeretnénk egyediek maradni, a madár motívumokat próbáljuk kerülni, vagy nagyon egyedülálló formában választani!

Ezekkel ugyanis gyakran találkozhatunk, hiszen a madár a szabadság, a szerelem és a béke szimbóluma is egyben. Emellett manapság nagy közkedveltségnek örvendenek a halak és a pillangók is.

Sejtelmes minták

Ezek a grafikák általában annyira kicsik, vékonyak vagy halvány színűek, hogy szinte észrevehetetlenek szabad szemmel, így még rejtegetni sem kell őket.

Sokaknál közkedvelt megoldás, hogy ezeket az ujjaikra tetováltatják, hiszen tudjátok, ha valamit el akarsz rejteni, hagyd szem előtt!

A fehér színnel tetovált minták is egyre népszerűbbek! Egy dologra mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy az ujjakon kopik a leggyorsabban a bőr, így ezek a minták hamar kifakulhatnak!

Ha nem szeretnénk félévente átüttetni, érdemes lehet más testrészt választani hozzájuk!

Filmes utalások

Egy igazán egyedülálló kategória, ami annyira szerteágazó, hogy biztosan találunk közötte olyan motívumot, ami másnak még nincs, és ami számunkra is sokat jelent!

Nem kell aggódni, még a klisének számító filmek és mesék között is vannak olyan apró, mégis jelentéssel bíró tárgyak vagy motívumok, amik egyedülállóak lehetnek!

Ha mégis jellegzetes mintát választunk, érdemes valami kis csavart vinni a témába, esetleg egyedi tetoválási stílusban kivitelezni azt!

Legyen szó képregény hősről, filmkarakterről vagy mese szereplőről, biztosan mindenkinek van legalább egy kedvence! A jó hír pedig az, hogy a legtöbb kivitelezhető miniatűr méretben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást