Stílus / Test

Csodálatos gél és porcelán műköröm minták

Az extrémtől a visszafogott elegáns köröm mintákig itt megtalálhatod a Neked tetsző manikűrt. Így legközelebb konkrét elképzeléssel tudsz menni a manikűrösödhöz!

Ezüst csillámok

A körömvégek ragyogó ezüstcsillámokkal vannak díszítve, melyeket a színes csillag és pöttyös mintázat dob fel.

Színes csíkok

Ötletes a körömvégeket színes csíkokkal díszíteni. A világos pasztel színeket élénk kék, piros és fekete csíkokkal választották el. A kék kő az egészet még különlegesebbé teszi.

Fekete háló

Egy elképesztő művészi manikűr. Az extra hosszú elhegyesedő körmök fekete hálószerű mintával vannak díszítve, melyet a fukszia tűzszerű mintázat dob fel.

Ezüstös elegancia

A szuper-hosszú szögletes körömvégek szürkére vannak festve, majd egy csipkeszerű fekete mintával vannak tarkítva, melyet a kristálykövek tesznek még elragadóbbá.

Világos rózsaszín csillám

Ha egy elegáns és visszafogott manikűrt szeretnél, a halványrózsaszín csillámos körömvég kíváló választás. Halványkék mintával még elragadóbbá tehető.

Nyárias minták

Ezüst csillámra aplikált virágminták, ideális választás a meleg hónapokra.

Zöld őrület

Sokan tartanak a zöld festéktől, pedig egy igazi üde szín, amelyet elegánssá tehetünk egy ilyen romantikus művészi mintával.

Extra vastag francia manikűr virágmintával

Szakíts a megszokott francia manikűrrel, és vidd a mosolyvonalat közelebb a körömágyhoz. Jól mutatnak rajta az extra méretű virágminták.

Elegáns virágos manikűr

Akár esküvői manikűrnek is illő csodálatos mintázat. A világos rózsaszín virágminták, halvány levelek csilllogó ezüstös réteggel vannak tündöklőbbé téve.

Arany csillámok

Az elhegyesedő körömvégeken levő aranycsillám kíváló variációja a francia manikűrnek. Elegáns és vidám.

Csipkés minták

Az apró fehér mintázat mindig jól mutat, főként ha kontrasztos fekete körömvégekkel párosítjuk (klasszikus fehér körömvégekkel is csodásan mutat).

A kockás

Egy igazán különleges kockás változat, jól mutat az extra hosszú körmökön.

Fagyos motívumok

Ideális manikűr a hideg hónapokra. A körmökön is megjeleníthetők a fagyos “jégvirágok”, melyeket kristálykövek díszitenek.

Pink virágok

A körmöt behálózó pink virágminták ezüst csillámmal vannak még ragyogóbbá téve. Halvány-rózsaszín alapon igazán csajosan mutat!

Állatmintás

Idén nagy trend az állatminta, legyen az párduc-, zebra-, krokodil- vagy kígyóbőrminta.
 
Csajossá teheted manikűrödet, ha színes gyöngyházfényű alapra készíttetsz fekete vagy sötétbarna párducmintákat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást