Egy csipetnyi luxus, mely szeretetből született – a SMD Love kapszula kollekciója

Egy csipetnyi luxus, mely szeretetből született – a SMD Love kapszula kollekciója

Címlap / Stílus / Divat / Egy csipetnyi luxus, mely szeretetből született – a SMD Love kapszula kollekciója

Minden nő vágyik a luxusra, bár általában mindenki másért rajong. Van, aki a minőségi táskákra nem tud nemet mondani, míg más az egyedülálló bútorok szerelmese, megint más esetleg a luxus gépjárművek láttán érez heves szívverést, és van, aki szíve szerint designer ruhákkal töltené meg gardróbját. Talán egyetlen kategória létezik, amire a legtöbb nő nem tud nemet mondani – még ha elsőre ezt is állítja –, ez pedig az ékszer.

Egy különleges drágakő bizony sokunk szívét meg tudja dobogtatni, a gyémánt pedig, legyen akármilyen apró is, nem csak státuszszimbólum, de káprázatos szépség is egyben. A Sophie Molnar Design luxusékszermárka idei kapszula kollekciója elérhető közelségbe hozza a luxust, nem is akármilyen csomagolásba burkolva!

„Létezik egy érzelem, mely az egész világunk mozgatórugója. Számtalan emberi kapcsolat épül rá, és általa válik végtelenné! Ez a SZERETET! Ebben az érzésben az a legcsodálatosabb, hogy megannyi típusa létezik, és képes az átalakulásra! Pontosan ezért, nincs két egyforma emberi kapcsolat, amiben a szeretet az összekötőkapocs. Számunkra minden megnyilvánulása egy csoda.”

„A szeretet sokszínűsége, mélysége és mindent átható ereje volt az, ami ihletett adott számunkra legújabb kollekciónk megalkotásához!”

És mi mással szimbolizálhatnák jobban a LOVE kapszula kollekciómondanivalóját, mint az ékszerek variálhatóságával? A megrendelő saját maga állíthatja össze a felkínált összetevőkből a kész terméket, lehetőséget biztosítanak számára, hogy kifejezze a saját, egyedülálló érzéseit.

A kollekció minden darabjának alapját 14 karátos arany képezi, fehér, sárga és rosé színekben. Ehhez társulnak a drágakövek, melyek a szivárvány minden színében pompáznak: smaragd, zafír, opál, ametiszt, lolit, narancs gránit, apatit és morganit. Mindezek megkoronázása végett a gyűrűk és fülbevalók fő kövét egy-egy gyémánttal ékesítik!

Egy csipetnyi luxus, mely szeretetből született - a SMD Love kapszula kollekciója
Egy csipetnyi luxus, mely szeretetből született - a SMD Love kapszula kollekciója

A márka egyik missziója, hogy az itthon kevésbé ismert, ám különleges drágaköveket is rivaldafénybe helyezze, mely ebben a kollekcióban is kiemelt szerepet kapott. Honlapjukon arra is választ kaphatunk, hogy az egyes drágakövek milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, és milyen hatást gyakorolnak ránk viselésükkel. Ha mélyebben beleásnátok magatokat a drágakövek világába, keressétek fel a márka tudástárát!

„Nem tagadjuk, hogy egyik legfőbb célunk a LOVE kapszula kollekcióval az, hogy sokaknak ez legyen az első alternatíva, mely egy szerettük megajándékozásának alkalmával felmerül! Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, anyák napjáról, vagy bármilyen eseményről, ahol a szeretet kifejezése a fő szempont, a LOVE ékszerek tökéletes eszközként fognak szolgálni! Egy életre szóló ajándék, mely méltó emléket állít az összetartozásnak, s minden alkalommal emlékeztet minket arra, hogy hova tartozunk, kik azok, akik tiszta szívből szeretnek minket!”

És mitől válik igazán különlegessé ez a kollekció? Az áraitól! Szinte hihetetlen, de akárhogyan is kombináljuk az alap „összetevőket”, az adott darab ára nem változik, tehát bármilyen drágakövet választhatunk a felsorolásból, és akármelyik arany színbe foglalthatjuk, a végösszeg ugyanannyi marad.

Szeretjük, amikor a luxus hétköznapi pénztárcára van mérve, úgy ahogyan ezek a kézzel-, egyedi megrendelésre készült ékszerek is. Ha a tökéletes ajándékot keressük, legyen szó bármilyen alkalomról, mindenképpen vessünk egy pillantást a kollekcióra, főként, ha tisztában vagyunk vele, hogy az ajándékozni kívánt fél rajong az ékszerekért.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást