Csinos, vagy szexi az öltözködési stílusod? Így hozd ki magadból a maximumot!

Csinos, vagy szexi az öltözködési stílusod? Így hozd ki magadból a maximumot!

Címlap / Stílus / Divat / Csinos, vagy szexi az öltözködési stílusod? Így hozd ki magadból a maximumot!

Ki vagyok Én?

Mindenekelőtt a legfontosabb dolog, hogy meg tudd válaszolni a fenti kérdést. Ez mindennek az alapja, többek között az öltözködési stílusodnak is. Manapság minden azt akarja körülöttünk, hogy legyünk egyformák, olvadjunk bele a tömegbe és inkább rejtsük el valódi egyéniségünket. Kezdve a fast fashionnel, ami bár roppant praktikus, kiöli belőlünk az egyediséget. Nem kell gondolkoznunk a stílusunkon, hiszen az összes üzletben készen kapjuk meg a szetteket, a tökéletesnek vélt kinézetet. Ami egyébként lehet, hogy közelében sincs a mi valódi stílusunkkal, mégis megpróbálva megfelelni a mai trendeknek, megvesszük a tömegcuccokat.

Nőiesen csinos?

Vannak olyan nők, akik minden körülmények között szeretnek nőiesen öltözködni. Ők azok, akik nem szeretnek melegítőben és sportcipőben mutatkozni és, akik mindig különös odafigyeléssel választják ki aznapi ruhájukat. Szeretik a magassarkút, a szoknyákat és a végzet asszonya ruhákat. Ha te magad is inkább a csinosabb vonalat képviseled, akkor vétek lenne áttérned egy sportosabb, lazább stílusra. Még akkor is, ha most inkább ennek a korszakát éljük. Élvezd ki, hogy nőies vagy és hangsúlyozd ki bármikor, amikor jól esik számodra.

Úgy tudod a nőiességedet a maximumra fejleszteni, ha közben dolgozol a belsődön is és kellő lelki munkát fektetsz önmagad fejlesztésébe.

Talán furcsán hangzik, hogy a léleknek köze van az öltözködéshez, pedig nagyon is. Ami belül van, csak az tud megjelenni kívül is, tehát ahhoz, hogy megtaláld a te egyéni stílusodat, először legbelül kell megtalálnod az igazi önmagadat. Hunyd le a szemed és képzeld el magad egy olyan szettben, amiben a legszívesebben látnád magad.

Most ne foglalkozz azzal, hogy az mennyire előnyös számodra, vagy mennyire hozza a jelenlegi divatot, egyszerűen csak hallgass a belső iránytűdre. Ha egy nőies, csinosabb összeállítás jelent meg a fejedben, akkor a benned élő nőnek a csinosításával kell elsősorban foglalkoznod. Egy idő után pedig ő fogja kiválasztani az üzletben a személyiségedhez legjobban passzoló ruhákat.

Szexi dögös?

Talán te is egy fokkal dögösebben öltözködsz az átlagnál? Sokak szemében lehet ez tüske, mert hajlamosak vagyunk ezt a közönséges stílussal társítani, pedig csak arról van szó, hogy valakiben sokkal jobban benne van a szexi, dögös stílus. Ehhez, viszont azért már szükségeltetik némi önbizalom, hiszen ellenkező esetben inkább bujkálni próbálunk, mint kitűnni. Márpedig egy szexi szettben biztosan nem lehet jól rejtőzködni és nem is az a cél.

Ugyanakkor a figyelemfelkeltés sem cél, hiszen sokszor az indok csupán annyi, hogy valaki szexi, dögös ruhában érzi magát a legjobban.

Ezt úgy tudod a maximumra fejleszteni, ha közben a szexualitásoddal is tisztában vagy. Ez annyit tesz, hogy megéled a szexuális vágyaidat, ami lehet, hogy éppen egy-egy ruhán keresztül szeretne utat törni magának. Az roppantmód látszik, mikor valaki tényleg azért öltözködik kihívóan, mert az a személyisége része és nem azért, hogy a pasik bűvkörébe kerülhessen. Azt mondják, egy nő harminc felett lesz igazi nő és akkor bújik elő igazán szexi és dögös oldala. Talán nem véletlen, hogy ekkor érzünk leginkább késztetést arra, hogy egyre dögösebb ruhákat kapjunk magunkra.

istockphoto

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!