Mit csináljunk, ha esik az eső?

Mit csináljunk, ha esik az eső?

Címlap / Életmód / Egészség / Mit csináljunk, ha esik az eső?

Lassan a nyárból már csak az állandó esőzés jut nekünk. Legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról.

A nyaralásnak meg így már tuti, hogy lőttek. Mit csináljunk, ha az eső állandóan keresztülhúzza a terveinket? Íme néhány ötlet, hogy az eső ellenére is jól érezzük magunkat.

Bár az eső sok mindentől elveheti a kedvünket, mégsem érdemes otthon maradnunk. Hogy mit is csináljunk? Számos olyan programot találhatunk, amely segítségével kikapcsolódhatunk és jól érezhetjük magunkat. Akár a barátainkkal, akár a családdal, biztosan élvezni fogjuk a következő kellemes programokat.

Édes élet

Ha imádod az édességet és szeretnél egy kellemeset beszélgetni, akkor a legjobb hely a kikapcsolódásra egy cukrászda. Fedezd fel a közeledben található legfinomabb helyeket, hiszen semmi sem dobhatja fel jobban a kedvedet, mint egy édes finomság. Egy süti mellett a barátnőddel pedig megbeszélhetitek a legújabb pasiügyeket és történéseket is és mg szárazon is maradtok.

Pár bevált budapesti cukrászda:

vanilin.hu
gerbeaud.hu
augusztcukraszda.hu
sugarshop.hu

Mozizz

Ha szeretnél valami új közös élményt, akkor a mozi mindenképpen jó választás. Ha egy megható filmet szeretnél látni, akkor az Amador a te filmed, ahol egy boldogtalan és megélhetési problémákkal küszködő nő gondoskodik, majd barátságot köt egy öregúrral. Ha egy kicsit viccesebb történetre vágysz, akkor érdemes megnézned a főnökök című filmet, amelyben három beosztott észrevétlenül próbál fellázadni főnökeik ellen. Azonban ha kisgyerekkel szeretnél menni, mindenképpen ajánljuk a Verdák2-, hiszen nem csupán poénos, de egy igazán felemelő és játékos mesefilm, amelyben a kátyúk mellett meglepetések is várják a főhőst.

Mozogj!

Ha már nem tudsz a szabadban futni, akkor érdemes felkeresned egy fitnesstermet, ahol kedvedre sportolhatsz, vagy táncolhatsz. Összegyűjtöttünk számodra néhány helyet, ahol számos mozgásformát kipróbálhatsz:

astoriafitness.hu
mozgasstudio.hu
bbgo.hu
idealfittness.hu
ajnajoga.hu
amazonstudio.hu

Azonban, ha nem szeretnél kimozdulni otthonról a mozgáshoz, akkor mindenképpen szerezz be egy, az ízlésednek megfelelő DVD-t és akkor akár már otthon is indulhat a mozgás.

Kezdd el végre a kedvenc könyvedet!

Jó érzés, ahogyan otthon a kedvenc sarkodba bekuporodva a kedvenc könyvedet olvashatod? Hiányzik a hangulat, ahogyan egy könyvtárban, vagy egy kávézóban egy csésze kávé mellett egy könyvbe merülhetnek a gondolataid? Végre kihasználhatod az időt, hiszen nem érzed úgy, hogy elpazarolod a napsütéses órákat. Keresd meg a kedvenc könyved és vagy az otthoni kis kuckódban, vagy egy régi kedvenc kávézódban fedezd fel újra az olvasás örömét.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást