Életmód / Ezotéria

Csillagjegyünk szerint ez a legnagyobb gyengeségünk a munkában

Csillagjegyünk szerint ez a legnagyobb gyengeségünk a munkában

Kos

Természetes hajlamod van arra, hogy vezető legyél, de valljuk be, néha egy kicsit főnökösködő vagy. Tanulj meg tapintatos lenni, főleg ha vannak beosztottaid is, hidd el, senki sem szereti, ha a főnök úgy viselkedik, mint egy diktátor. Nyiss az emberek felé és tanulj meg együtt dolgozni velük, ahelyett, hogy mindig csak dirigálsz!

Bika

Túlságosan makacs vagy, sőt ami azt illeti, néha egy kicsit hajlamos vagy belelazulni a dolgokba. Az a fajta munkatárs vagy, aki nem szeret kezdeményezni, nem szalad a munka után, ez pedig néha nem veszi ki jól magát, mikor azt látod, hogy körülötted senki sem jut levegőhöz. Legyél rugalmasabb és tanulj meg kezdeményezni, később még neked is jól jöhet a segítség!

Ikrek

Az agyadnak folyamatos munkára van szüksége, hogy ne unatkozz, de emiatt ne kezdj el olyan munkát is elvégezni, ami szükségtelen vagy egyszerűen csak nem a te feladatod. Végezd a munkádat a saját tempódban, és ha ez nem elég, akkor keress egy aktív hobbit vagy egy olyan munkát, ami jobban megfelel a tempódnak és a gyors agyműködésednek. 

Rák

Szuperérzékeny vagy, ami egy munkahelyen nem feltétlenül a legjobb, hiszen néha akkor is megsértődsz, magadra veszel dolgokat, amikor egyáltalán nem kellene. Ha valaki kritizálni kezdi a munkádat, azt nem tudod nem zokon venni és személyes ellentétnek véled a másik fél részéről. A te érdeked is, hogy tanuld meg kezelni a kritikát és ne gondold, hogy mindenki ellened van.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást