Életmód / Ezotéria

Össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Mindannyian különbözőek vagyunk és mindegyikünknek vannak rossz pillanatai is, arról nem is beszélve, hogy a csillagjegyek alapján is létezik kompatibilis és nem kompatibilis párosítás. Kíváncsi vagy, mit válaszolnak a csillagok arra a kérdésre, hogy összeköltözz-e a barátnőddel vagy a szerelmeddel? Cikkünkben azokat a párosításokat mutatjuk be, amelyek problémásak lehetnek!

Halak és Mérleg

A Halak és a Mérleg párosítás elsőre tökéletesnek tűnhet, hiszen egyformán romantikusak és szeszélyesek, ám gyakran hajlamosak egy képzelt világban élni. Elrugaszkodnak a valóságtól, nem tudják megkülönböztetni az igazit a képzelttől.

Ez még nem is lenne akkora baj, ám amikor szembesülnek a valósággal és a problémákkal, rájönnek, hogy mindketten máshogyan akarják azt megoldani.

Ilyenkor kiütköznek az ellentétek: a Mérlegek kedvelik a racionalitást és szeretik kibeszélni magukból a bajaikat, ezzel szemben a Halak, akik tele vannak érzelemmel, inkább elvonulnak és magukban oldják meg a problémát.

Bak és Kos

A Bak és a Kos csillagjegyűeknek teljesen más céljaik vannak az életben. A Kosok szeretnek spontán döntéseket hozni, amelyek mások számára néha felelőtlennek tűnhetnek.

Ezzel szemben a Bakok mindig a biztonságra és a stabilitásra törekszenek. Emiatt, ha együtt kell élniük, a Kosok egy idő után türelmetlenné válhatnak.

Abban egyformák, hogy tele vannak ambícióval, a pénzügyekről mégis teljesen más elképzeléseik vannak. Míg a Bakok szívesen spórolnak és tesznek félre a nehéz időszakokra, addig a Kosok szinte egyből elköltik pénzüket.

A Bakok szeretnek elpepecselni a dolgokkal, a lassú haladás hívei, a Kosok ezt ki nem állhatják.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást