Életmód / Ezotéria

Csillagjegyek, akik nagyon nehezen találják meg az igazit

Portré

Vízöntő

A vízöntő az egyik legszabadabb, legfüggetlenebb jegy. Általában olyan emberek kerülnek ki a soraikból, akik egészen idős korukban is őrzik még gyermeteg énjük egy részét.

Ezzel alapvetően semmi gond nincs, de azt mutatja, hogy egy vízöntőnek borzasztóan sok időre van szüksége ahhoz, hogy valóban képes legyen az elköteleződésre.

Nagyon nehezen tűri a szabályokat, kötöttségeket, a fix kereteket, márpedig egy felnőtt kapcsolatban általában alapvetőek ezek a fogalmak – család esetén főleg.

Emiatt vízöntőként hajlamos lehetsz a bizalmatlankodásra, félhetsz attól, hogy mások megbántanak, vagy megpróbálnak megváltoztatni, ezért gyakran inkább nem is próbálkozol a komoly kapcsolatokkal.

Ha csak nem csöppen derült égből villámcsapásként az életedbe az igazi – aki ráadásul végtelenül könnyen alkalmazkodik speciális elvárásaidhoz –, akkor sok idő telhet el, míg tényleg lecövekelsz valaki mellett.

Ikrek

Az ikrek – a vízöntőhöz hasonlóan – nagy szabadságvággyal és önállósággal rendelkezik.

Vagy kiválóan irányít maga körül mindent, vagy úgy intézi, hogy teljesen egyedül dönthessen (ez utóbbit jobban is kedveli). Nem kifejezetten kompromisszum kész személyiség, de nagyon független és önellátó.

Ez bizonyos életkorokban, helyzetekben kifejezetten előnyös, ám egy tartalmas kapcsolat, házasság könnyen összeroppanhat e tulajdonságok hatására.

Ha ikrek horoszkóppal rendelkezel, a szabadság számodra alapvető, akárcsak a nyitott gondolkodás.

Emiatt nem szívesen alkalmazkodsz, makacsul ragaszkodsz a saját nézőpontodhoz, holott ezek elengedése szüksége lenne ahhoz, hogy jól működtethess egy kapcsolatot.

Természetesen nem kizárt esetedben sem, hogy időben megleled a nagy Őt, de minden körülménynek tökéletesen stimmelnie kell – ez a valóságban tényleg csak ritkán fordul elő.

Bika

Nem mondhatnánk, hogy kifejezetten nehezedre esik párkapcsolatban élni, de a nagy Ő nálad egészen más kérdés. Valószínűleg több komoly kapcsolatod is volt már életedben, de egyik sem tekinthető kifejezetten felhőtlennek.

Ez – többek között – annak köszönhető, hogy nem igazán van nálad konokabb és kitartóbb ember. Mindig eléred, hogy neked legyen igazad, és a kompromisszumok a te javadra forduljanak.

Vannak, akik ezt jól tűrik, könnyen beadják a derekukat, de mindenkinél eljön az a pont, amikor már egyszerűen nem bír el a makacsságoddal. Ilyenkor fordulhat elő, hogy a párod szembefordul veled, amit viszont te nem viselsz el.

Ám az sem jó, ha túl könnyen legyint mindenre, mert akkor nem tudsz igazi férfiként tekinteni rá, és ezzel szintén problémád van.

Egyetlen egy dolog terelget tényleg az igazi felé: kissé konzervatív a felfogásod. Ez arra sarkall, hogy ne csapongj a kapcsolatok között, hanem a tökéletes férj-jelöltet keresd.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Számodra nagyon fontosak a körülmények, és kifejezetten díjazod, ha rólad szól az élet. Nehezedre esik, hogy az igényeidből kicsit leadj, akkor is, ha azok képzelt követelmények.

Jó példa erre a párkapcsolatod: amíg minden rólad szól, a barátod a te kívánságaidat lesi, addig nagyon elégedett vagy.

Azonban, ha kicsit is alábbhagy a lángolás, úgy érzed, minden tönkrement, és menekülsz, mielőtt megtapasztalhatnád, hogyan mélyülnek el az érzelmek egy tartalmas kapcsolatban.

Nagyon önfejű vagy, nem igazán tudod elhinni, hogy másnak is igaza lehet. Ehhez hozzájön az, hogy imádod a szabadságot, az önállóságot, szóval az elköteleződés nem a te asztalod.

Mindez nem azt jelenti, hogy te sosem vagy szerelmes, vagy nem vágysz komoly kapcsolatra, de alaptermészeteddel nem igazán tudod összeegyeztetni mindazt, amit a házasság kínálni tud.

Halak

Amennyire érzelmes lény vagy, annyira nehezen találod meg azt, akivel tényleg életre szóló párost alkothatnátok. Egy párkapcsolatban messze nem csak emocionális döntéseket kell meghozni, bizony nem árt, ha néha racionálisan is tudsz választani.

Ez neked egyáltalán nem megy. Végtelenül tapintatos és figyelmes tudsz lenni, ám – pont érzelmi beállítottságod miatt – hangulatember is vagy.

Ezzel a tulajdonsággal egyáltalán nem könnyű együtt élni. Titokzatos és kiismerhetetlen a személyiséged, ami vonzó, de az állandó hangulatingadozásokkal párosulva csak az igazán szerelmes férfiak tartanak ki melletted.

Minden csalódás valóságos szívfájdalom számodra, hiszen belül érzed, hogy a szerelem megvolt, így aztán nem tudod felfogni, hol futhatott vakvágányra a kapcsolatotok. Mivel ilyen nehezen dolgozod fel a szakítást, lassan jutsz el ismét arra a pontra, hogy tovább keresd az igazit – az idő pedig csak megy és megy.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást