5 kemény csillagjegy, akit a múlt sokkal erősebbé tett

5 kemény csillagjegy, akit a múlt sokkal erősebbé tett

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 kemény csillagjegy, akit a múlt sokkal erősebbé tett

Bika

A Bika nőknek volt szerencséjük a múltban megismerni egy nyitott elmét, aki a legjobb tanácsokat adta a nehéz időkben, ami segített nekik megérteni, elfogadni majd továbblépni az akadályokon. Mai napig nagyon hálásak, a tapasztalat amivel gazdagodtak az egész életükre kihat.

Bátorság, erőteljesség és érettség a fő erényeik. Számukra fontosabbak az érzelmek mint az anyagi értékek, társasági emberek, folyamatosan programokat szerveznek, hogy ne kelljen egyedül töltsenek 1-2 óránál többet.

Rák

A Rák jegyében születtek sok rosszindulatú emberrel találkoztak a múltban, és megtanulták, hogy sajnos nem szabad mindenkiben megbízni.

Manapság sokkal körültekintőbbek, és több időnek kell eltelnie míg valakit igazán közel engednek a szívükhöz.

Azt is megtanulták, hogy nem számít, mit gondol a világ, ami fontos, hogy megtalálták a lelki egyensúlyukat.

Ha nem tapasztalták volna ezeket, valószínűleg kihasználnák jószívűségüket, de ma már könnyen visszautasítják az embert, ha úgy érzik, hogy mérgező kapcsolatba keveredtek.

Oroszlán

Az Oroszlánok sok nehéz helyzetbe ütköztek életük során, amikkel meg kellet küzdeniük ahhoz, hogy továbblépjenek. Ez megerősítette őket mentálisan, fokozva az önbizalmukat és a vezetői készségüket.

Előttük mára az akadályok kihívások lettek, és van elég türelmük ahhoz, hogy kivárják míg lépésről lépésre elérik a céljaikat. Minden falat ami az útjukban áll ledöntenek, szeretteik rendkívül büszkék rájuk.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást