Életmód / Ezotéria

Ez a csillagjegyedhez tökéletesen passzoló munka

Ez a csillagjegyedhez tökéletesen passzoló munka

Kos

A Kos tűzjegyként igen határozott, tele vezető ambíciókkal. A beosztott státuszt rangján alulinak tartja, ezért az esetek döntő többségében mindent megtesz azért, hogy olyan pozícióba kerüljön, ahol nem őt, hanem ő irányíthat másokat. Nagy tervei vannak mind az életben, mind a munkában, szereti a döntés szabadságát, ezért ha alkalmazott, sokszor akkor is a maga feje után megy.

Legideálisabb munkahely számára: politikai élet, hadsereg, orvos, cégvezető, pénzügyi szakember.

Bika

Az összes jegy közül a Bika áll a leginkább két lábbal a földön. Logikus gondolkodásmódja felülmúlhatatlan, bár olykor megesik, hogy elveszik a részletekben. Maximális munkabírással rendelkezik, a legprecízebb módon elvégzi a rá szabott feladatokat.

Vezetőként és alkalmazottként is megállja a helyét, önbecsülését nem sérti, ha irányítják, számára a legfontosabb, hogy munka közben ne zavarják, és legyenek meg a körülötte lévő szükséges feltételek. Az irodai, monotonabb munkát is jól bírja, nem bánja, ha négy fal közé zárják.

Legideálisabb munkahely számára: bank, pénzügyi terület, divattervező, kozmetikus, ékszerkészítő, asszisztens.

Ikrek

Az Ikrek sokoldalúságának köszönhetően vagy egyszerre több munkahellyel rendelkeznek, vagy gyakran váltogatják azokat. Rengeteg minden érdekli őket, de a lényeg, hogy ne legyen monoton és egyhangú, szeretik azokat a feladatokat, ahol szabadjára engedhetik fantáziájukat és rengeteget beszélhetnek.

Nem bírják az állandóságot, ezért irodákban ritkán találkozni velük, az otthoni, vagy az utazó munka az, ami igazán nekik való lenne. Kreatívak, és fantáziadúsak, de a művészet mégse a legjobb választás számukra, mivel kissé felületesek és türelmetlenek hozzá.

Legideálisabb munkahely számára: reklámszakember, TV bemondó, újságíró, kommunikációs vezető.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást