Életmód / Ezotéria

A csillagjegyed szerint erre a pasira van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedhess

Kos

Sokszor volt már részed olyan párkapcsolatban, ahol a pasi megközelíthetetlennek tűnt, és nem feltétlenül támogatta a terveidet. Neked viszont olyan férfire lenne szükséged, aki képes melletted haladni, és nem az árnyékod mögé rejtőzik. Aki épp elég magabiztos és eltökélt ahhoz, hogy a saját lábán is megálljon, és erőfeszítéseket tesz a kapcsolatotokért.

Az a férfi tehet igazán boldoggá téged, aki bátran kiáll érted és az igazadért, ha szükséged lenne támaszra!

Bika

Nálad nem ritka, hogy épp azokba a pasikba szeretsz bele, akik nem viszonozzák az érzéseidet. Ők azok a férfiak, akik ránézésre tökéletesek, és olyannyira vágysz az elismerésükre, hogy észre sem veszed, mennyire egyoldalú a dolog. Épp ezért van szükséged inkább egy olyan társra, aki extra erőfeszítéseket is megtesz érted. Aki képes kivívni a bizalmadat, és meg is tartja azt.

Ez a személy büszkén újságolja el mindenkinek, hogy te vagy a párja, és végre megmutatja neked, mit jelent szeretve lenni. Mellette lennél valóban boldog!

Ikrek

Szereted azokat a pasikat, akik mellett egy percig sem unalmas az élet, ám mindig rá kellett jönnöd arra, hogy a kalandvágyó férfiakat nem lehet sokáig egy helyen tartani.

Ezért is van szükséged egy olyan pasira, akinek épp annyi energiája és lelkesedése van, mint neked; és nem több! Olyan társ mellett leszel teljes, aki hozzád hasonlóan szeret kommunikálni, és az érzéseiről is nyíltan tud beszélni. Ő az a személy, aki nem csak elfogadja a rossz tulajdonságaidat, de tudja kezelni őket, sőt, még szereti is benned ezeket.

A pozitív hozzáállás számodra elengedhetetlen, és egy ilyen típusú partner mellett nagyon boldog lehetsz.

Rák

Van a fejedben egy elképzelés a tökéletes pasiról, és hajlamos vagy ezt ráhúzni bárkire, akivel találkozol. Persze, hogy ezeknek a viszonyoknak mindig csalódás a vége!

Álmaid lovagja helyett inkább olyan férfit kellene keresned, aki mindenek felett nagyon hűséges típus, és nem átmeneti kalandot, hanem komoly kapcsolatot keres. Valaki, aki szeretné veled tervezni a jövőjét, és sosem ébreszt benned kétségeket.

Mivel fontos számodra a család, egy olyan pasi mellett tudsz kiteljesedni, aki hozzád hasonlóan erre helyezi a hangsúlyt!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Imádod a kihívásokat, ezért rögtön elveszíted az érdeklődésed, ha egy pasi túlságosan oda van érted már az első randin. Pedig valójában eljött az ideje annak, hogy esélyt adj egy ilyen srácnak. Akkor jössz rá ugyanis arra, mit jelent egy boldog párkapcsolat, ha nem olyan férfivel vagy együtt, akivel folyamatosan vitatkoztok. Valójában egy olyan pasi mellett teljesednél ki, aki kimutatja az érzéseit feléd, és őszintén megdicsér, hetente többször is.

Ő az a személy, aki motivál, hogy jobb legyél, ahelyett, hogy kritizálna – nem úgy, ahogy a korábbi pasijaid tették.

Szűz

Mindig is úgy érezted, hogy a korábbi párjaid nem értettek meg téged teljesen, sőt, próbáltak irányítani téged. Neked viszont olyan társra van szükséged, aki nem akar megváltoztatni, hanem sokkal inkább megérteni szeretne téged! Nagyon intelligens személy vagy, akinek elengedhetetlen, hogy hasonló típusú partnere legyen, hiszen csak így tudod kihozni magadból a maximumot.

Igen, szereted megtervezni a dolgaidat, és nem igazán rajongsz a spontán helyzetekért, de ha megtalálod az Igazit, ő imádni fogja benned azt, hogy mindig megbízható vagy!

Mérleg

Szereted, ha szeretnek, ezért volt, hogy belementél olyan párkapcsolatba, ahol nem voltál szerelmes. Ez az, aminek többé nem szabad megtörténnie! Akkor leszel ugyanis tényleg boldog, ha olyan társra lelsz, aki iránt neked is erős érzéseid vannak. Ő lesz az a személy, aki elhalmoz téged a szeretetével, anélkül, hogy elvárásai lennének feléd. Például időnként meglep azzal, hogy kitakarítja a lakást, csak hogy neked ne kelljen, és ezért cserébe nem vár el semmit.

Azzal leszel a legboldogabb, aki önzetlenül szeret téged; de csak akkor, ha te is ugyanezt érzed iránta!

Skorpió

Őszintén: neked tényleg mindig az kell, aki nem lehet a tiéd, igaz? Nem csoda, hogy nehezen találod meg a boldogságot! Az igaz szerelem ugyanis akkor kopogtat be az ajtódon, ha végre rájössz, hogy akkor lesz egy kapcsolat jó, ha őszintén szeretnek téged. Olyan társra van szükséged, aki képes kezelni féltékeny temperamentumodat, és eléri, hogy maximálisan megbízz benne.

Gyakran vannak ezzel ugyanis problémáid, és ez sok kapcsolatodban okozott már gondot.

De ha megtalálod azt a személyt, akinek tényleg hinni tudsz, rájössz, milyen is egy boldog kapcsolat!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Sokszor érezted már azt, hogy a párkapcsolatodban nem voltál biztos, mert a partnered nem úgy viselkedett veled, ahogy te elvártad tőle. Épp ezért olyan társra van szükséged, aki megadja neked a kellő szabadságot, de közben érezteti veled, hogy szeretné elkötelezni magát melletted. Ő lesz az a személy, aki bevállalja veled a kalandokat, de közben mindig két lábbal a földön tart, hogy ne merülj el az álomvilágodban, hiszen hajlamos vagy erre.

Ha megtalálod ezt a férfit, rögtön rájössz, mit jelent boldog kapcsolatban élni.

Bak

Mindig is azt gondoltad, hogy neked egy független társra van szükséged, aki nem ragaszkodik annyira hozzád. Pedig valójában akkor leszel igazán boldog, ha megtalálod azt a személyt, aki megadja neked a kellő szabadságot, de közben mégis nagyon szenvedélyes és érdeklődő veled szemben. Valaki, aki kizökkent a komfortzónádból, mert ő maga is nagyon ambíciózus, ráadásul mindig segít neked, ha nehéz helyzetbe kerülsz.

Neked olyan valakire van szükséged, aki a legjobbat hozza ki belőled!

Vízöntő

Nehezen beszélsz az érzéseidről, kicsit zárkózott is vagy, sokáig pedig azt hitted, egy hozzád hasonló srác mellett lehetsz boldog. Nos, valójában nem egészen ez a helyzet! Akkor jössz rá ugyanis, mit jelent egy szuper párkapcsolatban lenni, ha megtalálod azt a személyt, aki nem is igazán hasonlít rád. Ő az, aki kifejezi az érzéseit, spontán, és igenis elmondja akár többször is, hogy mennyire szeret téged.

Ennek hatására leszel képes kinyitni az ajtót, ami mögé egyébként igyekszel elzárni a lágy érzéseidet, mert félsz attól, hogy sebezhetővé válsz.

Halak

Nagyon romantikus alkat vagy, és szinte rögtön fülig szerelmes leszel, ha találkozol egy jófej sráccal. Ez viszont önmagában kevés! Olyan pasi mellett tudsz kiteljesedni, aki nem zúzza össze kreatív, érzelmi oldaladat, hanem megpróbál egy kis logikát vinni az életedbe, hogy ne mindig a szívedre hallgatva dönts.

Ő lesz az, aki segít abban, hogy az elköteleződést ne érezd unalmasnak, és folyamatosan inspirálni fog téged.

Az életed vele izgalmas lesz, és végre rájössz, ki is vagy valójában!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást