Mi a csillagjegyed? Megtudhatod, melyik álomnyaralás illik hozzád

Mi a csillagjegyed? Megtudhatod, melyik álomnyaralás illik hozzád

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mi a csillagjegyed? Megtudhatod, melyik álomnyaralás illik hozzád

Ahogy megérkeztek az első napsugarak, te máris a nyaralásról álmodozol? De vajon melyik lenne számodra az a hely, ahová mindenképpen el kellene látogatnod? Csillagjegyed elárulhatja, hol éreznéd a legjobban magadat.

Ellátogatnál az úti célra?

Kos

A Kosok nem szeretnek várni, így aztán nem is töltenek szívesen napokat vagy órákat az utazással, viszont szeretik, ha nyaralás közben is sok lehetőség várja őket, és állandóan pörögnek az események.

Számukra ezért ideális választás lehet például egy közelebbi város, mint amilyen Prága is.


Ne ülj otthon! 8 európai város, amit muszáj látnod


A cseh főváros könnyen megközelíthető, pezseg az éjszakai élet, legendásan jó az étel és a sör, ugyanakkor rengeteg a kulturális program is – itt a Kosok sem fognak unatkozni.

Bika

A Bikák nehezen szakadnak ki a mindennapokból, ezért számukra igazi felüdülést jelenthet egy olyan helyre utazni, ahol senki nem aggódik a lejáró határidők vagy az állandó hajtás miatt.

Egy csendes kis toszkán faluban néhány nap alatt átveszik a helyiek laza ritmusát, és végre sikerül elengedniük az állandó feszültséget, nyugodtan pihenhetnek, ráadásul ebben a környezetben a romantikus oldaluk is érvényesül, hiszen a naplemente szinte hívogat egy sétára az olajfák között.

Ikrek

Az Ikrek szereti, ha olyan helyre látogathat, ahol egyszerre élvezheti az édes semmittevést, de aktív kikapcsolódásra is van lehetősége.

A mediterrán vidék, például Spanyolország számára maga lehet a földi paradicsom, hiszen ha szeretné, egész nap süttetheti a hasát a parton, de ha ahhoz van kedve, számos izgalmas kaland is kínálkozik itt, ráadásul nem is kell egy városban lehorgonyozni, érdemes Barcelona körül is körbenézni.

Rák

A Rákok egy nyugodt, csendes vakáción képesek igazán pihenni.

Az év többi részében szinte megállás nélkül dolgoznak a családjukért, ezért nagyon tudják értékelni, ha valaki más végzi el helyettük a házimunkát, míg ők tényleg a szeretteikkel lehetnek, és együtt tölthetik az időt a medence partján.

A klasszikus nyaralóhelyek, mint amilyen például Málta, tökéletes lehetőséget kínálnak egy hagyományos, békebeli nyaralásra, de a Rákok belföldön is képesek kikapcsolódni, addig, amíg szép és igényes környezetben tudhatják magukat és a családjukat.

Oroszlán

Az Oroszlánok bárhol jól érzik magukat, ahol minden róluk szólhat, így egy wellness utazás egy luxushajón abszolút az álomnyaralásuk lehet.

Szívesen kikötnek itt-ott, szétnéznek a városban, de legjobban akkor érzik magukat, amikor a hajó fedélzetén pihenhetnek, és a személyzet minden kívánságukat lesi.

Ha van karaoke, esetleg táncház vagy más szabadidős tevékenység is, akkor biztos, hogy az Oroszlánok abból is kiveszik a részüket.

Szűz

A Szüzek a Riviéra szerelmesei, bármennyi időt el tudnának tölteni a francia partokat bámulva, akár a parton üldögélve, napozgatva, akár esténként egy étterem teraszán, egy pohár borral a kezükben gyönyörködve a vízen játszadozó fényekben.

Nyaraláskor a Szüzek is szeretnek jókat enni, de a minőség fontosabb nekik, mint a mennyiség, ezért a tengeri finomságokban gazdag francia konyha is közel áll a szívükhöz.

Mérleg

A Mérleg imádja, ha közel lehet a természethez, nyaraláskor szívesen szakad ki a nagyvárosi forgatagból, és szívesen időzik az érintetlen környezetben.

Az Alpok például, a tiszta levegővel és a csenddel tökéletes környezetet teremt a Mérlegnek ahhoz, hogy ismét rátaláljon a számára olyan fontos egyensúlyra, feltöltődjön, maga mögött hagyja a városi rohanást, és ismét megtalálja a belső békéjét.

Skorpió

A Skorpió ott érzi jól magát, ahol mindig történik valami, és ahol mégsem hemzsegnek a turisták.

Egy egzotikus utazás nála abszolút nyerő választás lehet, szívesen próbál ki olyan ételeket, amiket korábban soha nem evett, ismer meg olyan kultúrákat, amelyek teljesen idegennek tűnnek a számára.

A Skorpióknak egy ázsiai úti cél kiváló választás lehet, főleg, ha tényleg a helyiekkel, és nem csak a turistáknak szánt szemfényvesztéssel találkozhatnak.

Nyilas

A Nyilas szereti a jó társaságot, ezért bárhová is utazik, szívesebben választja a vidéket, mint a legnépszerűbb úti célokat.

Portó például tökéletes választás lehet a számára, mert egyszerre pezsgő és életteli, mégsem olyan felkapott, mint a portugál főváros, ezért könnyű új barátságokat kötni, a helyiek ismerősként üdvözölik a látogatókat már néhány nap után, a Nyilas pedig élvezi, hogy mindent megkap, amit egy nyaralástól remélhet, mégis emberközeli, személyes élményben részesül.

Bak

A Bakoknak a Balaton a Riviéra, hazai környezetben érzik a legjobban magukat, azt szeretik, ha ismerős ízek, gyerekkori emlékek veszik körbe őket.

Ha külföldre utaznak, akkor is szeretnek a klasszikusoknál maradni, például a közeli Bécs kellemes választás a számukra.

A lényeg, hogy az egyszer már megélt, boldog emlékeket újra megtalálják, és ismét átéljék a gyermekkori csodákat, esetleg azokat át is adják egy következő generációnak.

Vízöntő

A Vízöntők szeretik a kellemes, meleg helyeket, ugyanakkor az is fontos számukra, hogy olyan környezetben legyenek, ami érzékeny a művészetekre.

Izgalmas választás lehet számukra Brazília, a bossa nova hazája, ahol mindig kék a tenger, és mindig szól valamilyen kellemes zene a háttérben.

A földi jóra, a művészetekre és kellemes beszélgetésekre fogékony Vízöntőnek ennél több nem is kell, hogy jól érezze magát.

Halak

A Halak számára minden egyes utazás egyben spirituális élmény is, amely során fejlődhetnek, érzelmileg is gyarapodhatnak.

A varázslatos India számukra olyan hely, ami rengeteg bölcsességet rejt, és ahol megtalálhatják azt a harmóniát és sokszínűséget, amit keresnek.

A fogékony és érzékeny Halak megtalálja az indiai kultúra rejtett kincseit, és a legjobbat tudja kihozni egy távoli utazásból a mesék földjére.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást