A csillagjegyed elárulja szórakozási szokásaidat – Magadra ismersz?

A csillagjegyed elárulja szórakozási szokásaidat – Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A csillagjegyed elárulja szórakozási szokásaidat – Magadra ismersz?

Kos: március 21. – április 19.

A Kos jegy szülöttei eleve impulzív és temperamentumos típusok, így a szórakozásban is ezt keresik. Az kapcsolja ki őket, ha teljesen átadhatják magukat a zenének, és semmi másra nem kell figyelniük maguk körül.

A modern zenék, főleg az elektronikus zene erre a tökéletes eszköz, hiszen itt nem kell a többiekre, akár a partnerére sem koncentrálni. Ha szórakozni vágynak, legjobban a nagy koncerteket részesítik előnyben.

Bika: április 20. – május 20.

A Bika a megszokott környezetét szereti, és ha nincs rákényszerítve, lehetőleg nem mozdul ki otthonról még szilveszterkor sem. Néha elönti a vágy, hogy önfeledten szórakozzon, és ilyenkor jól is érzi magát, de nem jellemző rá, hogy magától szervezzen ilyen programokat. Ahogy idősödik, annál nehezebben mozdul ki, és inkább a megszokott környezetet választja szilveszterkor is.

Ikrek: május 21. – június 21.

Az Ikrek szülöttei (nem véletlenül kettős jegy) nagyon eltérően igénylik a szórakozást. Van, hogy alig várják, hogy elmehessenek valahova, de gyakran előfordul az is, hogy a hátuk közepére kívánják a hasonló programokat, legyen az az év búcsúztató partija vagy bármi egyéb. Pedig jó táncosok, de néha beleesnek abba a hibába, hogy a feszültséget próbálják kitáncolni magukból, így túlzásokba esnek.

Rák: június 22. – július 22.

A Rákok érzékiek és szenvedélyesek, és ugyanez mutatkozik meg a szórakozási szokásaikon. Gyakran előfordul velük, hogy akkor is elmennek szórakozni, ha másnap korán reggel halaszthatatlan teendőjük van. Nehezen állnak ellen a csábításnak. Az évek múltával ez mérséklődik, de a társaságot, a szórakozást, idősebb korban inkább az önfeledt nevetést és beszélgetést soha nem hagynák ki.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást