Csillagjegyed szerint ebbe a bűnbe esel a legkönnyebben. Ismerős?

Csillagjegyed szerint ebbe a bűnbe esel a legkönnyebben. Ismerős?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyed szerint ebbe a bűnbe esel a legkönnyebben. Ismerős?

Kos – Önzőség

Ha Kos csillagjegyű vagy, akkor gyakran énközpontúság jellemez. Hajlamos vagy saját magadat minden fölé helyezni és nem foglalkozni másokkal.

Bár lehet, hogy magadnak nem mered bevallani, előfordul, hogy másokra csak eszközként tekintesz céljaid eléréséhez. Számodra mindig is te magad leszel a „number 1”, másokra pedig mindig kritikus szemmel nézel.

Bika – Makacsság

Bika csillagjegyűként gyakran esel a túlzott makacsság bűnébe. Természetesen sok szempontból pozitívan értékelhető a határozottságod és a kitartásod, amely hűségként és elkötelezettségként is megnyilvánulhat. Néha azonban ezzel a tulajdonságoddal alaposan felbosszantod a szeretteidet és mások szemében is ellenségessé válhatsz.

Ikrek – Pletykálkodás

A legtöbb Ikrekbe bele van kódolva egy kis kétszínűség, ezért ha neked is ez a csillagjegyed, akkor nagyon szeretsz pletykálni és előfordul, hogy kibeszéled a másikat a háta mögött.

A beszélgetés és fecsegés az alapelemed, attól pezsdülsz fel a leginkább, ha első kézből értesülhetsz a friss hírekről és eseményekről, és ezt azonnal tovább is adod az ismerőseidnek.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást