Életmód / Ezotéria

A csillagjegye szerint így mondja el neked a párod, hogy szeret téged

A csillagjegye szerint így mondja el neked a párod, hogy szeret téged

Kos

A Kosok imádják a figyelmet, ezért nem űznek semmiféle játékot. Ő tipikusan az a srác, aki nem zavartatja magát, és elmondja neked, mennyire imád; akár naponta többször is. Nagyon magabiztos, és az sem zavarja, ha nagy tömeg veszi őt körbe, ilyenkor is képes neked szerelmet vallani.

Egyébként általában azok a férfiak hajlamosak nagy felhajtást csinálni a lánykérésből is, akik Kos jegyben születtek. Ezért ne lepődj meg, ha nem kettesben, egy randi után kéri meg a kezed, hanem a barátaitok előtt!

Bika

A Bikák úgy mutatják ki a szeretetüket, hogy teljesen elkényeztetik a párjukat. Figyel arra, hogy mindenből a legjobbat kapd meg: ha bevásárol, vesz neked édességet, a legjobb minőségű bort, sőt, akárhová utazik, hoz neked onnan meglepetést.

Amikor beteg vagy, teát főz neked, vacsit rendel, és igyekszik úgy kezelni téged, mint egy valódi királynőt. Még ha nem is mondja ki, hogy mennyire imád, a figyelmességével megállás nélkül érezteti veled!

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei nagyon elfoglaltak, folyamatosan úton vannak, és mindig van valakivel találkozójuk. Érthető, hiszen hatalmas baráti körrel rendelkeznek, és ez nagyon fontos is nekik. De ha a srác őszintén szerelmes beléd, ez mind másodlagossá válik neki.

Mindig te vagy neki az első, és szépen lassan beépít téged az életébe. Elvisz a baráti találkozókra, veled megy el bevásárolni, és ha kettesben vagytok, rá sem pillant a telefonjára – hiába várja 10 olvasatlan üzenet. Innentől kezdve mindenkinél fontosabb vagy neki, és ezt azzal érezteti, hogy a szociális életét másodlagossá teszi.

Rák

A Rák jegyű emberek imádnak másokat szórakoztatni, folyton nagyobb társaságokat hívnak meg az otthonukba, és ettől érzik magukat energikusnak. A srác kimondottan szentimentális, és ha őszintén szeret téged, nagyon romantikus oldalát mutatja meg.

Ha tudja, hogy nagyon vágysz egy bizonyos cipőre vagy ékszerre, mindent elkövet azért, hogy megszerezze neked. Az a legfontosabb számára, hogy jól érezd magad, így megállás nélkül viccelődik és szórakoztatni próbál téged.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást