Csillagjegyed is meghatározza, hogyan találod meg a párodat

Csillagjegyed is meghatározza, hogyan találod meg a párodat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Csillagjegyed is meghatározza, hogyan találod meg a párodat

Kos

Csillagjegyed a szenvedély bolygója uralja, ezért nem meglepő, hogy – mint az élet minden terén – meglehetősen kompetitív vagy a szerelemben is. Olyan társat keresel, aki ambiciózus, határozott és ugyanolyan magas hőfokon ég, mint te. Ismerkedéskor bátran rákérdezel céljaira, vagy lecsekkolod az illető LinkedIn profilját, ami segít megállapítanod, éppen holt tart az életben.

Bika

Válogatós vagy és magas a léc, amit a választottadnak meg kell ütnie. Nem vagy az online ismerkedés híve, mert személytelennek tartod.

Szereted „organikusan” megtalálni az új szerelmet. Általában barátaid ismerősei közül válogatsz és igyekszel minél többet megtudni a jelöltről a randi előtt hogy lásd, hasonlóan látjátok-e a világot.

Ikrek

Társasági emberként nem szűkölködsz ismerkedési lehetőségekben, azonban nagyon nehezen jutsz döntésre. Minden ember érdekel és nyitott vagy mindenkire, ezért néha elveszel a rengetegben, de többnyire az lesz a befutó, akivel hasonlóak az érdeklődési köreitek.

Rák

Hiszel az igaz szerelemben és minden potenciális partnerben a lelki társad keresed, de ennek ellenére szeretsz flörtölni és jó is vagy benne, de nem mindig elég határozott. Ha összeakad a tekinteted egy idegennel egy kávézóban vagy az edzőteremben, képes vagy napokig ábrándozni azon, vajon mit jelenthetett ez a pillantás.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást