Ez az, amire nem vagy büszke – csillagjegyed szerint

Ez az, amire nem vagy büszke – csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez az, amire nem vagy büszke – csillagjegyed szerint

Kos

Bár tele vagy szuper tulajdonságokkal, azért neked is akadnak olyan vonásaid, amikre nem vagy büszke. Ilyen az, hogy rendkívül impulzív vagy, és sokszor cselekszel anélkül, hogy átgondolnád annak következményeit. Amikor pedig mások figyelmeztetnek, hogy óvatosabbnak kéne lenned, te nem veszed figyelembe a tanácsaikat, mert úgy gondolod, hogy jobban tudod, mit kéne tenni. Ezen a téren még van hova fejlődnöd!

Bika

Noha megbízható és stabil karakter vagy, akire mindig lehet számítani, azért neked is vannak rosszabb tulajdonságaid. Ilyen például az, hogy őrülten makacs vagy, és még ha kiderül, hogy te voltál a hibás, akkor sem ismered ezt be mások előtt. Ragaszkodsz a saját igazadhoz, általában a végletekig, ezért veled nagyon nem könnyű vitatkozni. Ha valamit eldöntöttél magadban, az úgy is lesz!

Ikrek

Szeretnéd, hogy mindenki kedveljen téged, és bár tudod, hogy ez nem lehetséges, mégis mindent elkövetsz ezért. Emiatt hajlamos vagy arra, hogy annak függvényében változtasd a véleményedet, hogy épp ki van ott melletted, így viszont egy idő után nehéz adni a szavadra. Arról nem is beszélve, hogy imádsz pletykálni, így a titoktartás nem annyira az erősséged. Csak vigyázz, nehogy eljátszd mások bizalmát!

istockphoto

Rák

Mindenki tudja, hogy nagyon érzelmes vagy, ami nem csak az egyik legjobb, de a legrosszabb tulajdonságod is. Mindent azonnal a lelkedre veszel, könnyen megbántódsz, és gyakran érzed úgy, hogy te vagy az áldozat a vitában. Az ismerőseid már mind láttak téged sírni, és gyakran megesik, hogy apróságok miatt szomorkodsz napokon keresztül. Egy idő után viszont épp emiatt nem veszik komolyan mások azt, ha rossz kedved van.

Oroszlán

Sosem tudtad az érzéseidet kordában tartani, ezek általában mindig felülemelkedtek rajtad. Az, hogy az eszedre hallgass, elképzelhetetlen számodra, de ez még nem baj; az már nagyobb baj, hogy ha valami miatt ideges, szomorú vagy csalódott vagy, egy pillanatig sem tudod elrejteni az érzéseidet. Emiatt gyakran robban körülötted az érzelmi bomba, és olyat mondasz másoknak, amit később megbánsz!

Szűz

Neked mindenről határozott véleményed van, ami nem baj, de az, ahogy mások tudtára adod, már több gondot is okozhat az életedben. Túlságosan kritikus vagy a környezeteddel szemben, és ha valami nem tetszik neked, azt mindig megmondod kerek-perec. Számodra az őszinteség alap, de nem gondolsz bele abba, hogy ezzel mennyire megbánthatsz másokat. 

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást