Életmód / Ezotéria

Ez az 5 csillagjegy flörtöl a legjobban

Ez az 5 csillagjegy flörtöl a legjobban

Skorpió

Ha flörtölésből lehetne egyetemet végezni, a Skorpió diplomázna le a leghamarabb, sőt, még doktori disszertációt is tudna írni a témáról. Mindenkivel tud beszélgetni gyakorlatilag bármilyen témáról és mindig tudja, mit kell mondania.

Ösztönösen tisztában van vele, hogy mennyit mutasson magából ahhoz, hogy eléggé közvetlen legyen és mennyit tartson vissza személyiségéből, hogy kellően titokzatos maradjon. Ennek az összetett jegynek sosem kell küzdenie azért, hogy felfigyeljenek rá.

Kos

Bátraké a szerencse, tartja a mondás és ez maximálisan igaz a Kosokra, hiszen ők feltűnően szerencsések, ha meg akarnak maguknak szerezni valakit. A Kos tudja, mit akar és nem hezitál, nem köntörfalaz.

Ők azok, akik nem félnek odamenni a leghelyesebb fiúhoz vagy legszebb lányhoz és meghívni egy italra. Határozottságukat gyakran koronázza siker, hiszen az önbizalom nagyon vonzóvá teszi őket. Az sem árt, hogy erőlködés nélkül szexik és cseppet sem szégyellősek.

Oroszlán

Ha valaki imádja, ha rá figyelnek, az az Oroszlán, tehát a flörtölést neki találták ki. Izgalmas személyisége is segíti abban, hogy a figyelem központjában legyen és ő gond nélkül csavarja az ujja köré a hallgatóságot.

Ennek ellenére vágya tárgyára is figyel, aki ettől kiválasztottnak érzi magát. Az Oroszlán hajlamos azt hinni, hogy minden körülötte forog és ez elég sokszor így is van, de mikor valamiért mégsem, éktelen haragra gerjed, hiszen büszkesége nem viseli jól a visszautasítást.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást