Csak ezt a programot úszd meg a hétvégén!

Csak ezt a programot úszd meg a hétvégén!

Címlap / Életmód / Egészség / Csak ezt a programot úszd meg a hétvégén!

Lassan a hőmérő higanyszála tényleg a kiakadáshoz közelít, és ebben az állapotban semmit sem szeretnénk jobban, mint megmártózni valahol, hogy felfrissüljünk kicsit. Augusztus 1-jén, a 6. K&H mozdulj! velencei tóúszáson lehetőséget kapsz, hogy ne csak egy átlag pancsoláson vegyél részt, hanem egy igazi fitt napot tarts! Ha kíváncsi vagy, pontosan miről is van szó, görgess lejjebb!

Napsütés, vízpart, család, barátok, mindez egy helyen, Gárdonyban, a Sport Beachen, ahol egy felejthetetlen élmény részese lehetsz! Ha eddig még nem próbáltad, idén nyáron belekóstolhatsz a nyíltvízi úszásba, és nekivághatsz az 500 méteres távnak! Ha ez kevésnek bizonyul, és már gyakorlottabb úszó vagy, akár az 1500, a 3000 vagy a 6000 méteres távval is megbirkózhatsz.

Aki igazán sportos napot szeretne tartani, annak azt ajánljuk, hogy a túratriatlonon tegye próbára magát, amely során úszni, biciklizni és túrázni is van lehetőség! Az 500, 1500 vagy 3000 méter úszás után egységesen 7 kilométert gyalogol, és közel 30 kilométert teker le minden jelentkező, amit már leírni is szép teljesítmény! 🙂

Akkor sem kell kétségbeesned, ha nem vagy az az igazi fitnesz lady, mert ez a nap remek alkalom lehet a nézelődésre is, hiszen ki ne akarna izmos felsőtesteket csodálni a napsütésben egy limonádéval a kezében? 🙂 

Szuper lehetőség, hogy a barátnőiddel végre kimozduljatok, szurkoljatok a résztvevőknek, fürdőzzetek és természetesen, hogy elfogyasszátok a kötelező sajtos-tejfölös lángosotokat.

Augusztus 1-jén találkozzunk veled is, és tartsunk együtt egy igazi fitt napot!

Ha Te is kedvet kaptál, az eseményről és a nevezési díjakról a www.futanet.hu oldalon olvashatsz.

Esőnapok: augusztus 2./9.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!