Ne csak a kupon-napokat várd! 4 kötelező kuponos oldal, ami egész évben tele van kedvezményekkel

Ne csak a kupon-napokat várd! 4 kötelező kuponos oldal, ami egész évben tele van kedvezményekkel

Címlap / Stílus / Divat / Ne csak a kupon-napokat várd! 4 kötelező kuponos oldal, ami egész évben tele van kedvezményekkel

Újra itt vannak azok a bizonyos kupon-napok, melyek egy évben többször is megrendezésre kerülnek, s melyek remek lehetőségeket biztosítanak, ha bírjuk az iramot! De mi a helyzet akkor, ha valamiért pont nem érünk rá az adott kupon-napokon, vagy nem akarunk órákat sorban állni? Nos, erre kínálnak kiváló alternatívát azok a kuponoldalak, melyek az év 365 napján elérhetőek, tele vannak jobbnál-jobb ajánlatokkal, és szinte bármilyen termékkategóriában találhatunk náluk kedvezményes ajánlatokat!

Miért éri meg kuponoldalak segítségével vásárolni?

Sokan félreértik a kuponoldalak funkcionalitását. Leginkább úgy lehetne értelmezni őket, mint egy óriási online gyűjtőhely, ahová a legjobb ajánlatokat szedik egy csokorba, rengeteg márka kínálatából, így nem kell külön-külön felkeresni a kedvenc márkáink oldalait és a kedvező ajánlatok után kutatni, hanem egy helyen megtalálhatunk mindent! Ezek a kuponoldalak a felhasználók számára mindig ingyenesek, a legtöbbjük még regisztrációt sem igényel, de sokszor még a hirdető márkák is díjmentesen szerepelhetnek 1-1 oldalon, tehát vállalkozóként is érdemes a kuponoldalak irányába nyitni!

Azért, hogy még egyszerűbbé tegyük a döntést, hogy megéri-e kuponoldalak segítségével vásárolni, összegyűjtöttünk párat, hogy közelebbről is megismerhessétek őket, az ajánlataikat és az előnyeiket egyaránt!

Ne csak a kupon-napokat várd! 4 kötelező kuponos oldal, ami egész évben tele van kedvezményekkel

Az oldal viszonylag még újoncnak számít, hiszen tavaly májusában indult hódító útjára, de máris olyan márkák ajánlatait találhatjuk meg rajta, mint a Notino, Media Markt, eMAG, Fashion Days, Answear, Tchibo és még sorolhatnánk a végtelenségig! Tizennyolc fő kategóriában keresgélhetünk a kedvezmények között, 4000 webáruház kínálatából! A felhasználók részéről roppant egyszerű az oldal használata, hiszen nem igényel regisztrációt, a felület könnyen kezelhető és az ajánlatok szabadon, feltételek nélkül felhasználhatók! Márka oldalról is érdemes lehet felkeresni az oldalt, ugyanis ingyenes hirdetési lehetőséggel is várják az érdeklődőket!

Ne csak a kupon-napokat várd! 4 kötelező kuponos oldal, ami egész évben tele van kedvezményekkel

Talán az egyik legnépszerűbb kuponoldal hazánkban, bár ők maguk nem szeretik, ha így jellemzik az oldalukat, hiszen bónuszt kínálnak, nem kuponokat. Szintén egy roppant széleskörű szolgáltatással rendelkező felület, mely kilenc fő kategóriával várja az érdeklődőket. Akár élményt keresel, akár terméket vagy szolgáltatást, náluk biztosan találsz egy kis bónuszt.

Ami roppant szimpatikussá teszi ezt a felületet, az a pénzvisszafizetési garancia! Ugyanis, ha nem a várt minőséget kapod a bónuszodért cserébe, megtérítik a kiadásod. Emellett személyes ügyfélszolgálattal is várnak Budapesten, ahol részletes tájékoztatást kérhetsz bármiről az oldallal vagy az ajánlatokkal kapcsolatosan.

Ne csak a kupon-napokat várd! 4 kötelező kuponos oldal, ami egész évben tele van kedvezményekkel

A Napi Akciók lényegében egy olyan kuponoldal, mely a többi kuponoldalról gyűjti be az aktuális legkedveltebb kuponokat. Tudjuk, kissé bonyolultnak hat a koncepció, de legkönnyebben úgy tudnánk elmagyarázni az oldal működési elvét, hogy az nem az adott márkákkal áll kapcsolatban, hanem meglévő kuponoldalakkal, akiknek a legjobb ajánlatait gyűjtik egy helyre.

Így lényegében még koncentráltabban válogathatunk az ajánlatok közül. Egyetlen „hátránya”, hogy sok ajánlat nem található meg a kínálatukba, amik az eredeti kuponoldalakon szerepelnek, de ha célzottan keresünk kedvezményt, például egy adott szállásnál, akkor mindenképpen megéri a Napi Akció kínálatában szemezgetni!

Ne csak a kupon-napokat várd! 4 kötelező kuponos oldal, ami egész évben tele van kedvezményekkel

Szintén egy „kakukktojás”, ugyanis a Bonusway lényegében nem csak konkrét ajánlatokkal vár minket, adott termékekre vagy szolgáltatásokra, hanem százalékot kínálnak minden vásárlásunk után, melyet visszatérítenek! A visszatérített összegeket gyűjtögethetjük, egyfajta „online perselybe”, ami, ha elér egy bizonyos összeget, akkor kifizetésre kerül vagy levásárolhatóvá válik.

Remek rendszer, legfőképpen akkor, ha sűrűn vásárolunk online, a velük kapcsolatban lévő webshopokról (ebay, asos, aliexpress, booking.com, stb.) hiszen így rengeteget spórolhatunk hosszútávon. Ha mindez nem lenne elég, még a barátaink vásárlásai után is gyűjthetünk pénzt, ha a mi profilunkon keresztül adják le rendeléseiket. Természetesen ez az oldal regisztrációhoz kötött, és minden szükséges információ megtalálható az oldalukon, a működésüktől kezdve egészen a konkrét kedvezményekig!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!