Nem csak egyféle orgazmus létezik! Hallottál már az A-, és O-pontokról?

Nem csak egyféle orgazmus létezik! Hallottál már az A-, és O-pontokról?

Címlap / Szerelem / Nem csak egyféle orgazmus létezik! Hallottál már az A-, és O-pontokról?

Elérhetünk a csúcsra hüvelyi úton, illetve a csiklónk izgatásával és a mágikus G-pont ingerlésének segítségével is. Viszont korántsem ennyiben áll meg az örömszerzés lehetősége és akadnak egyéb misztikus területek is a testedben, amelyek megfelelő izgatással mesés gyönyöröket okozhatnak! Ilyen a kevéssé ismert A és O-pont is!

Mindannyian mások vagyunk és ebből kifolyólag más-más úton érünk el a csúcsra. Vannak, akik csak a csikló által képesek megtapasztalni a gyönyört, mások pedig rendszeresen felkeresik a különleges G-pontot, mert az intenzívebb kielégülést ad nekik a hüvelyi orgazmushoz képest. Ezért is fontos, hogy tisztában legyünk a szükségleteinkkel és azzal, hogy mi jön be nekünk a leginkább. Éppen ezért nem szabad lehagyni a palettáról az A és O-pontot sem, amelyek szintén mosolyfakasztó élményben részesíthetnek!

Mi az az A pont és hol található?

Az A-pont, – pontosabban anterior fornix – a hüvelyben található, kicsivel a G-pont fölött, a hüvelyfal elülső részén, épp a méhnyak és a húgyhólyag között. Az elhelyezkedése miatt női prosztatának is szokták nevezni, már csak azért is, mert ingerlésével erőteljes nedvesedés tapasztalható. Ha óvatosan, de határozottan stimulálják, akkor 20 másodperccel hosszabb és intenzívebb orgazmussal szolgál. Ami még a javára írható a G-ponttal ellentétben, hogy orgazmushoz nem kapcsolható heves és egyben kellemetlen vizelési inger.

Mindez persze remekül hangzik, de egyesek kétségbe vonják a létezését, mert nincs tudományos bizonyíték arra, hogy valóban ott a pont. A szkeptikusok szerint azon a testtájon egy kiterjedt erogénzóna van és nem egyetlen pont felelős a mennyei örömökért.

Úgyhogy annak érdekében, hogy álláspontot tudj foglalni a kérdésben, a legjobb, amit tehetsz: leteszteled! Viszont mélyebben van, mint a G-pont, emiatt kicsit nehezebb lesz elérned, – kivéve persze vibrátorral – de érdemes vele egy kicsit játszanod! Ha pedig ezt szeretnéd, hogy a párod arassa le a babérokat, akkor a kutya vagy a misszionárius pózt érdemes segítségül hívni.

Jöhet az O-pont feltérképezése?

Ha ezek után kedvet kaptál ahhoz, hogy saját tested Indiana Jones-sza legyél, akkor már ne hagyd ki az O-pontot se! Nem kell messzebb menned a többi ponthoz képest!

Megtaláltad már a G-pontodat? Azt a szivacsos területet a hüvelyed elülső falán, a hasfal irányában, nagyjából 5-8 centire a bejárattól. Amennyiben igen, akkor onnantól kezdve már nem vagy messze az O-ponttól! Fordítsd le az ujjaidat a hüvely alsó falára, és menj egy picit mélyebbre. Kezdd el izgatni és ha érzékeny nálad az a terület, életed egyik legszebb kéjhullámvasútjára ültél fel!

luckybusiness/depositphotos.com

Bónusz az igazán vállalkozószelleműeknek: méhnyakorgazmus

Elsőre talán bizarrul hangzik, és esetleg a nem túl kellemes szűrővizsgálat jut róla az eszedbe, pedig a gyakorlatban akár felejthetetlen élmény is lehet! A nők 7%-a számolt már be méhnyakorgazmusról. Ehhez jó mély behatolás szükségleltetik, akár pénisszel, akár vibrátorral próbálkozol. Mondani sem kell, hogy fokozott óvatosságot igényel ennek a pontnak is a felfedezése!

Mi a közös a három pontban?

Van három közös dolog ezekben a pontokban! Méghozzá az, hogy érdemes őket inkább már kellően izgalmi állapotban felkeresni, amikor már igazán benedvesedtél. Ezáltal sokkal ellazultabb is leszel és könnyebben találhatod meg ezeket a különleges csodagombokat a hüvelyedben. A másik, hogy rendkívül érzékeny területek, ezért kellő óvatossággal kell őket megközelíteni. A harmadik pedig nem más, minthogy elképesztően intenzív élményt nyújthatnak! Talán ez majd motiválni fog téged és esetleg a kedvesedet abban, hogy együtt induljatok felfedezőútra!

Viszont, ha bármelyik terület stimulálása kellemetlen érzéssel járna, akkor nem érdemes erőltetni! Ebben az esetben és akkor is, ha elsőre semmit sem tapasztaltál, bölcs dolog lehet még egyszer nekifutni, mivel az első alkalom furcsa, szokatlan lehet. Ám ha másodszorra is inkább kellemetlennek mondanád, akkor nem célszerű tovább próbálkoznod vele! Válaszd a jól bevált erogénzónáidat és ne csüggedj! Nem biztos, hogy bármiről is lemaradtál, elvégre mások vagyunk. Lehet, neked nem is okozna akkora gyönyört, mint egy klitorális orgazmus!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást