Százezret is spórolhatsz! 5 bútordarab, amit megéri használtan venni és felújítani

Százezret is spórolhatsz! 5 bútordarab, amit megéri használtan venni és felújítani

Címlap / Otthon / Dekor / Százezret is spórolhatsz! 5 bútordarab, amit megéri használtan venni és felújítani

A lakásfelújítás izgalmas, de költséges mulatság, így néha megéri szétnézni a használt piacon. Már csak azért is, mert ha van időd és energiád a felújításra, akkor egy kis ráfordítással és leleménnyel teljesen egyedi lakberendezési tárgyaid lehetnek, amelyek biztos nem jönnek szemben minden barátod lakásában.

1/5. Újragondolt székek

Ahelyett, hogy egy vagyont költenél kárpitozott székekre (a szépek 50-70 ezres darabáron közt mozognak), nézz szét a használt piacokon, vagy akár a nagymama padlásán, és jó eséllyel találsz néhány régi, fából készült széket. A legújabb trendeknek megfelelően még csak az sem kell, hogy ezek egyformák legyenek.

Egy alapos lecsiszolás, alapozás, festés és lakkozás után mutatós, összeillő székeid lehetnek. Használj a különböző székeken ugyanolyan, vagy hasonló árnyalatú festéket, és szinte ingyen lehetnek egyedi, nagyon divatos székeid az asztal körül.

2/5. Egyedi dohányzóasztal

Ha egyedi dohányzóasztalt keresel, nem feltétlenül a lakberendezési boltok drágább bútorai között kell kutakodnod. Egy jó ötlettel szinte bármit dohányzóasztallá formálhatsz – ez a régi utazóláda például akár néhány párnát és takarót is elnyel, miközben asztali funkcióját is betölti.

A ládát persze egyedibbé teheted, ha lefested, de a zárak és a kapcsok környékén legyél óvatos. A legjobb, ha szétszereled a ládát, és úgy fested le, majd a festék megszáradása után rakod össze újból, így elkerülheted, hogy a csavarok közé folyt festék beszáradjon.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást