Szerelem / Párkapcsolat

4 burkolt bók, amivel azt üzeni, bejössz neki

Nem mindig könnyű megvallani az érzéseinket – és pontosan így van ezzel az is, akinek te jössz be. Lehet, hogy először csak óvatos bókokkal méri fel a terepet, vagy próbálja a tudtodra adni, hogy többet érez irántad barátságnál. A jeleket természetesen mindig összességükben kell figyelni, de azért az alábbi mondatot gyanakvásra adhatnak okot: lehet, hogy szerelem van a levegőben?

„Te bármit veszel fel, jól áll rajtad”

Megdicsérni egy sálat vagy egy fülbevalót egészen ártatlan dolog, de amikor valaki nem a rajtad lévő ruhát vagy kiegészítőt dicséri, hanem azt, ahogyan áll rajtad, az azt jelentheti: nem az adott darabról gondolja, hogy jól áll neked, hanem rólad gondolja, hogy különlegesebbé teszel bármit.

Nem is beszélve arról, hogy akinek igazán bejössz, az a legjobb formádban teljes sminkben és elegáns kiegészítőkkel éppen olyan vonzónak talál, mintha csak egy farmerben és tornacipőben, vagy akár a pizsamádban vagy, hiszen magát a személyedet tartja izgalmasnak, így tényleg komolyan gondolja, hogy jól nézel ki, bármi is van rajtad.

„Veled mindent olyan könnyen meg tudok beszélni”

Léteznek igazán mély barátságok vagy jó beszélgetések, de ha valaki minden bizalmas ügyével téged keres, mindenen tudtok együtt nevetni és megoszt veled olyan dolgokat is, amiket másokkal nem, akkor elképzelhető, hogy többet is érez irántad barátságnál.

Ha úgy gondol rád, mint valakire, akivel egy húron pendül, akivel elsőként szeretne megosztani valamit és akinek a véleménye valóban fontos a számára, akkor az egy mélyebb lelki kapocs jele lehet, és még az sem kizárt, hogy ezzel a mondattal próbálja kitapogatni, hogy tényleg így érzel-e iránta.

adriativphoto/depositphotos.com

„Szerintem nem értékelnek téged eléggé”

Ha egy problémádat, panaszodat megosztod vele, legyen szó akár munkahelyi, akár otthoni gondokról, és azt látod, hogy őszintén felháborítja a dolog, akkor könnyen lehet, hogy jobban szívén viseli a sorsodat, mint ahogyan azt elsőre hitted volna.

Amikor valakihez vonzódunk, akaratlanul is a jó tulajdonságaira koncentrálunk, felnagyítva látjuk azokat, és komoly igazságtalanságként éljük meg, ha valaki más ezt nem veszi észre vagy nem értékeli.

Ha ezt tapasztalod, akkor megvan rá az esély, hogy amellett, hogy beszélgetőpartnered azt próbálja a tudtodra adni, hogy sokkal értékesebb készségeid és képességeid vannak, semhogy elfogadd ezt a bánásmódot, ő maga már régóta a hódolód lett.

„Te nem vagy olyan, mint a többiek!”

Úgy is mondhatnánk, különleges vagy – de légy óvatos, ez egy kétélű bók! Egyfelől természetesen mindenki szereti hallani, hogy valaki számára többet jelent másoknál, és lehet az a teljesen ártatlan üzenet, hogy rád nem úgy tekint, mint másokra, hiszen másokba nincs belezúgva, beléd meg igen.

Ugyanakkor óvakodj azoktól a férfiaktól, akik azzal próbálnak levenni a lábadról, vagy sejtetni az érzéseiket, hogy rettenetes dolgokat kezdenek mondani a nőkről vagy az exükről, majd kiemelik, milyen nagyszerű, hogy te nem ilyen vagy.

Lehet, hogy elsőre ez hízelgően hangzik, de semmi jót nem sejtet, ha valakiből szinte süt a nőgyűlölet, ha pedig eddig valóban csak ilyen rossz tapasztalata volt minden kapcsolatában, felmerül a kérdés, hogy tényleg ennyire peches, vagy éppenséggel pont ő, mint közös nevező az, aki a bajt okozza. Figyeld meg, hogy hogyan fordítható le ez a bók, és csak akkor reagálj rá pozitívan, ha az első üzenetet érzed mögötte!

vadimphoto1/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW