Bűbájtan 1.: Légy igazi boszi, aki a szerelmet házhoz csalogatja!

Bűbájtan 1.: Légy igazi boszi, aki a szerelmet házhoz csalogatja!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Bűbájtan 1.: Légy igazi boszi, aki a szerelmet házhoz csalogatja!

A szerelmi bájitalokat már évezredek óta alkalmazzák a különböző kultúrákban. Az ok többnyire az igaz szerelem bevonzása, vagy a már meglévő kapcsolat megerősítése. Most neked is lehetőséged nyílik arra, hogy valamelyikre a kettő közül hatást gyakorolj – nem kell hozzá más, csak egy csipetnyi varázslat.

Az első lépés: tisztítás

Semmiképp ne állj neki úgy a bűbájnak, hogy előtte nem tisztultál meg testileg és lelkileg. Ahhoz, hogy a varázslat hasson, muszáj feloldanod azokat a blokkokat, melyek eddig meggátoltak abban, hogy nyitott légy a szerelemre. El kell felejtened azt a tévképzetet, hogy nem vagy elég jó, mert tökéletes vagy! Most csak arra gondolj, hogy mennyire csodálatos vagy és idézd fel azt a megannyi jó tulajdonságodat, amivel megáldott a sors. És nem fogadjuk el azt a választ, hogy te ilyennel nem rendelkezel.

Miután lelki síkon már rendbe jöttél, jöhet a tested megtisztítása. Ha valamilyen oknál fogva nincs lehetőséged arra, hogy egy forró fürdőt vegyél, akkor elég, ha megmosod a kezedet szappanos vízzel – kezdhetjük is!

A rózsa hatalma

Először is szükséged lesz öt szál vörös rózsára, mivel ez a virág jelképezi az igaz szerelmet. Sétálj egy utcával arrébb a házadtól, és hagyj ott egy szálat. Ezután elindulhatsz haza, de úgy, hogy közben mindig hagyj el egy újabb rózsát, amikor úgy érzed.

Miközben ezt csinálod, mondogasd magadban a következőt: „Ez a szerelem ösvénye. Az igaz szerelem megtalál.” Arra figyelj, hogy az utolsó szálat pont az ajtód előtt ejtsd el.

Ezzel megalapoztad azt, hogy a szerelmed rád találjon, mivel jeleket hagytál neki a hozzád vezető úton.

Páváskodj!

Talán elsőre furcsán hangozhat, de ennél a résznél szükséged lesz egy pávatollra, amit majd viselned kell.

Például egy páva farktollának jól ismert, dekoratívabb végét tűzd a hajadba, vagy valamelyik ékszeredbe, de készíthetsz belőle kitűzőt is.

Ha ezzel elkészültél, akkor állj egy tükör elé és ismételd el több alkalommal a következőt: „Kiterjesztem a faroktollaimat, akár a büszke páva. Erőteljes vagyok és bátor.

Ettől a varázsigétől eléred, hogy mások is úgy lássanak téged, ahogyan te szeretnéd. Büszke, erős nőként. Ezután, amikor a tollra nézel, mindig jusson eszedbe ez az érzés és hagyd, hogy a hatalmába kerítsen.

Ha kapcsolatban vagy…

Létezik egy teszt, ami megmutatja, hogy vajon tényleg a megfelelő társ mellett vagy-e. Ehhez szükséged lesz két darab 50 forintos pénzérmére.

Dobd fel őket a levegőbe és közben mondogasd magadban: „Mind a ketten az igaz szerelmünk mellett vagyunk?”

Ha az érmék távol érnek földet egymástól, akkor te még valószínűleg nem a megfelelő pár mellett élsz, de ettől cseppet se keseredj el, mert mind azért vagyunk itt, hogy tanuljunk egymástól és az igaz szerelmet csak akkor kaphatod meg, ha már eleget tanultál és tapasztaltál.

Őt akarom!

Talán már van is konkrét személy, akit kiválasztottál magadnak és azt szeretnéd, hogy beléd szeressen. Ennek érdekében pedig alkalmazhatsz egy roppant egyszerű bűbájt, amitől teljesen beléd fog habarodni. Szükséged lesz egy papírra, borítékra, tollra és gyertyára. Először is írd fel a papírra a kiszemelt nevét, alá pedig rajzolj egy szívecskét, majd írd le a következőt. „Kérlek, biztosíts afelől, hogy ez egy jó választás.” Hajtsd félbe a papírt, majd helyezd a borítékba, amire rá kell írnod a TITOK szót. Ezután tedd egy biztonságos helyre. Azon az éjszakán, amikor beszélsz a hőn áhított férfival, vedd elő a borítékot és nyisd ki egy gyertya fényénél. Tartsd a borítékot a kezedben és gondolj arra a személyre, akit ráírtál a lapra. Halld a hangját, érezd az illatát. Amikor ezzel végeztél, helyezd a boríték szélét a gyertya lángjához és kicsit égesd meg. Ezt ismételd meg minden egyes alkalommal, amikor beszéltek egymással, és hidd el, kis idő múlva észre fogod venni, hogy viszonozza az érzelmeidet. Amikor már teljesen elégetted a borítékot, mondj köszönetet és légy hálás, mert hamarosan beköszönt a szerelem korszaka az életedben.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást