Borzongató történetek elrettentő személyiségekről – 3 felkavaró könyvet ajánlunk

Borzongató történetek elrettentő személyiségekről – 3 felkavaró könyvet ajánlunk

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Borzongató történetek elrettentő személyiségekről – 3 felkavaró könyvet ajánlunk

Ha szeretsz elmerülni a rejtélyes, olykor kegyetlen játszmákkal teli pszichotrillerek, lélektani krimik világában, akkor ezeket a könyveket neked ajánljuk! A cikkünkben bemutatott regényekben torzult személyiségű szereplőkről olvashatsz, olyan emberekről, akik túllépik a határokat és felbolygatják maguk körül a világot. Vannak köztük különösen félelmetes alakok és a kétségbeesettségtől elvadult karakterek is.

A tökéletes barátnő

Borzongató történetek ijesztő személyiségekről - 3 felkavaró könyvet ajánlunkNagyon ijesztő, amikor valaki fanatikusan szereti az exét, követi, teljességgel a rabjává válik annak, hogy visszaszerezze őt.

Ebben a regényben az exbarátnő eltökéltsége már szinte az őrület szintjéig jut. Juliette ugyanis volt pasija, Nate megszállottjává válik. A srác hiába szakított a lánnyal már fél éve, Juliette nem törődött bele a veszteségbe.

Egyetlen dolog vezérli: visszakapni azt, ami az övé volt! Az elvakult lány légikísérő lesz a légitársaságnál, ahol a férfi dolgozik, csak hogy szemmel tarthassa őt. Juliette agyal, manipulálni próbál, küzd a céljáért.

A szerelem és a féltékenység hevében persze elborulhat az agyunk, de amit Juliette művel, az már a társfüggőségnek egy igen extrém változata.

A fájl nem található

Borzongató történetek ijesztő személyiségekről - 3 felkavaró könyvet ajánlunk Engem ez a nyomasztó légkörben játszódó történet végig feszültségben tartott. A fiatal lengyel szerzőt nem véletlenül hasonlítják Stephen Kinghez. Ha szereted a kibogozhatatlan szálakat és bírod a kemény jeleneteket, ezt a könyvet biztosan nem teszed le addig, amíg a végére nem jutsz!

Amennyiben igazán erős élményt szeretnél, ne olvasd el az Utószót addig, amíg nem jutottál a regény végére! Nagyon leegyszerűsítve, spoilerektől mentesen a sztori alapját így lehet összefoglalni: Werner épp megkérné barátnője kezét, de ekkor egy banda beléjük köt, szerelmét megerőszakolják, aztán képszakadás. 10 év telik el úgy, hogy a srác semmit nem tud elrabolt barátnőjéről. Majd a neten felbukkan egy kép a lányról.

Werner magánnyomozókhoz fordul segítségért, de kérdés, kiben bízhat meg a 10 éve bizonytalanságban élő fiú, és egyáltalán ki tette fel a szerelméről a fotót az internetre…

Majd megismersz

Borzongató történetek ijesztő személyiségekről - 3 felkavaró könyvet ajánlunk Megan Abbot regényében nem tudni, hogy kik a kiismerhetetlenebb személyiségek: azok a kamaszok, akik kisgyerekkoruk óta mindent az edzéseknek rendeltek alá, vagy az edzőik, akik keményen tréningezik őket, vagy netán a szülők, akik a gyerekeik minden lépést figyelik. Devon Knox kiskorától tornázik, szülei pedig az egész életüket a lány edzéseinek és versenyeinek rendelték alá. Minden lépésüket és döntésüket a rejtélyes lelkivilágú Devon fejlődése motiválja. Az elszánt anya bármit képes lenne megtenni azért, hogy lánya még előrébb jusson a ranglétrán.

A dolgok akkor kezdenek izgalmas fordulatot venni, amikor a tornászközösség egyik kisegítő tagja, egy sármos fiatal fiú váratlanul meghal. Ez a pasi volt minden lány és anyuka titkos vágyának tárgya. Ki ölte meg és miért? A Knox család élete is felfordul, megfertőzi életüket a gyanú. Kinek mi köze a halálesethez? Ha összeraktad a sztori végére a képet, biztos más szemmel nézel majd vissza a regény elejére is!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást