Arc / Stílus

A bőrápolás reneszánsza – Tegyél időben a ráncok ellen!

A bőrápolás reneszánsza – Tegyél időben a ráncok ellen!

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete. Ezek a fő kulcsszavai a Yamuna új Renessence arcápoló termékcsaládjának, mely több fronton veszi fel a harcot az öregedés ellen.

A Yamuna számára mindig fontos volt az előremutató gondolkodás, az új technológiák megismerése, de emellett sosem feledkeztek meg a cég filozófiájáról, mely a hagyományok tiszteletén és a fenntartható fejlődés pillérein alapszik. Az új komplex ránctalanító család, a Renessence is ezen elvek mentén született. A tudományt, a biotechnológiát ötvözték a kutatók a tradicionális, natúr megoldásokkal. Így született meg ez az egyedülálló komponenseket tartalmazó termékcsalád, amely nem csak a Yamuna, hanem az egész magyar kozmetikai ipar reneszánszát, újjászületését is jelenti.  

Hármas hatással a ráncok ellen

A krém alapja egy különleges, növényi olajokban (kókuszolaj, olíva olaj, shea vaj) gazdag „zöld báziskrém”, amely segít a hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe juttatni, így javítva a sejtek regeneráló, megújuló képességét. Az arcápolók két fő hatóanyaga a hyaluronsav és a különleges EGFaktor. Előbbi saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megkötni nedvesség formájában, serkenti a szervezet természetes kollagén képződését és puhítja a bőrt. Az EGFaktor, más néven növekedési faktor pedig egy olyan természetesen előforduló fehérje, mely befolyásolja a sejtek növekedését és segít az egészséges bőrszerkezet fenntartásában is. Szerepe van az öregedési folyamatok lassításában és a kollagénszintézis serkentésében is.

A Yamunáról: A 100%-ban magyar tulajdonú Yamuna Kft. 2002-ben Kajtár Zsolt egyszemélyes vállalkozásaként indult Somogyvámoson. Kezdetben mindössze ötféle szappan képezte a kínálatot, amelyek mind tradicionális receptek alapján, természetes alapanyagokból készültek. Termékeit kezdetben bioboltokban és különböző vásárokon árusította. Az évek során nőtt a kereslet, így egyre szélesebb lett a kínálat is. 2015-re a termékpaletta több mint 300 darabosra bővült (szappanok, gyógynövényes masszázsolajak, masszázskrémek, arcápolók, sminktermékek, fürdősók stb.). 

Ragyogó, feszes, ránctalan bőr

A ráncmegelőzést nem lehet elég korán kezdeni, így ajánlott már a 25. életév betöltése után olyan termékeket használni, melyek hosszú távon védik arcunkat a ráncok megjelenésétől. Ilyenkor még a megelőzésen van a hangsúly. 30 éves kor felett a bőr elkezd veszíteni rugalmasságából, így ekkor már a kialakult ráncokat kell orvosolni. Különleges összetételének hála a Renessence arcápolók segítenek megelőzni a ráncok kialakulását, belülről serkentik a bőr természetes sejtmegújító képességét, védenek a káros környezeti hatásokkal szemben, halványítják a pigmentfoltokat, feszesítik, revitalizálják az arcbőrt.

Összetétele megfelel a hazai és a nemzetközi natúr bőrápolási trendeknek: nem tartalmaz kőolajszármazékot, parabént, paraffint, allergizáló illatanyagot és tartósítószert, valamint a Yamuna filozófiája szerint a termékeket állatokon sem tesztelték.

A Yamuna első saját márkaboltja 2015. október 5-én nyílt meg Budapesten a Jászai Mari téren.

Ajánlott fogyasztói ár:

  • Nappali krém: 12.000 Ft
  • Éjszakai krém: 12.000 Ft
  • Szérum: 9.900 Ft
  • Szemránckrém: 10.000 Ft

További információt ITT és ITT találsz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást