Bizarr masszázsok – a Kolon hidroterápia

Bizarr masszázsok – a Kolon hidroterápia

Címlap / Életmód / Egészség / Bizarr masszázsok – a Kolon hidroterápia

Manapság rengeteg kényeztető és egészséges masszázsfajtával találkozhatunk: ezek sokszor kozmetikai kezelések részei, fájdalmak ellenszerei, vagy az izmaink egészségének megőrzésének segítői. Van azonban néhány olyan masszázs, amely bár nagyon egészséges, kivitelezését tekintve mégis kicsit bizarr. Ilyen például a Kolon hidroterápia is.

Méregtelenítés

A Kolon hidroterápia segítségével a méregtelenítés aktivizálódik, szervezetünk könnyen és hatékonyan szabadul meg a felgyűlt káros anyagoktól.
Hatására javul a szervezet öngyógyító, önszabályozó rendszere is, így rendszeres alkalmazásával erősíthetjük ellenálló-képességünket a különböző betegségekkel szemben.

Bélpanaszok

Sokan szenvednek krónikus bélpanaszokban, székrekedésben, puffadásba. Ezek a tünetek nem csak a szervezetünket viselik meg, de hangulatunkat és vitalitásunkat is nagyon rossz irányba befolyásolják.
A Kolon hidroterápia hatékonyan szünteti meg a bélrendszer panaszait és azonnali javulást eredményez.

Ízületi gyulladások

Az ízületi gyulladások hátterében kifejezetten gyakran állnak a szervezetben felgyűlt méreganyagok.
A gyulladások kezdetén mindez megállítható, de minél régebb óta van ilyen panaszunk, annál kisebb az esély azzal, hogy orvosi beavatkozás nélkül is javuljon az állapotunk. Kezdeti szakaszban azonban a Kolon hidroterápia hatékony megoldás lehet.

Bőrproblémák

Egyes bőrbetegségek kialakulása is szoros összefüggésben lehet az emésztőrendszer, főleg a belek állapotával.
A Kolon hidroterápia alkalmazásával sikereket érhetünk el például az ekcéma, a pikkelysömör, egyes allergiák vagy más hasonlóan kellemetlen bőrelváltozások kezelésében is.

Kedélyállapot

A migrén, a gyakori levertségérzet, az ok nélkül fellépő ingerültség, vagy a rossz hangulat oka is gyakran a bélben keresendő.
A Kolon hidroterápia segítségével a krónikus migrén orvosolható, amennyiben más szervi probléma nincsen. Segít felvenni a harcot a krónikus fáradtsággal, sőt akár a kezdődő depresszióval is.

Bélfürdő

A Kolon hidroterápia valójában nem más, mint egy alapos bélfürdő. A kezelés maga úgy történik, hogy a vendég a hátán fekszik, a beavatkozást végző pedig egy finom hasmasszázs mellett egy csövön keresztül különböző nyomású hideg és meleg vizet enged a bélrendszerbe, ezzel edzve és egyben tisztítva azt. Bizarrnak bizarr módszer, de mégis nagyon hatékony és egészséges is!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást