Bikini-körkép: A legjobb fürdőruhák, amik elfedik az úszógumit

Bikini-körkép: A legjobb fürdőruhák, amik elfedik az úszógumit

Címlap / Stílus / Divat / Bikini-körkép: A legjobb fürdőruhák, amik elfedik az úszógumit

Lehet, hogy idén a nyaralások nagy része elmarad, vagy átszerveződik, ettől függetlenül még fürdőruhát tudsz szerezni, hiszen egy megfelelő fazon időtálló is lehet, csak a szabásra és a mintaválasztásra kell figyelni.

Ha szeretnéd optikailag kiegyensúlyozni az alakodat, vagy olyan fürdőruhát keresel, amiben magabiztosnak érzed magad, jó helyen jársz! Összegyűjtöttük azokat a fazonokat, amik előnyösek ebben az esetben.

Magas derék, nagy dekoltázs

Ez a kombináció eltünteti a kisebb zsírpárnákat oldalt, az öv miatt pedig keskenyebbnek láttatja a derekat.

A felsőrész vastag pántjainak köszönhetően pedig a vállat is szélesíti, így teszi homokórássá az alakot.

 

Egyszínű egyberészes

Ha a slankításról van szó, a fekete csak nyerő lehet.

Azonban a színe ellenére ez egyáltalán nem unalmas darab, hiszen a lézervágott csíkok feldobják a fürdőruhát, ráadásul a deréknál optikailag keskenyítik is a testet.

 

Hosszabb felső, magas derekú alsóval

Ez egy szuper kombináció, ha nem szeretnél egyberészes fürdőruhát, viszont a hasadat sem szeretnéd teljesen megvillantani.

A hosszabb felső ápol és eltakar, ahogy a magas derekú bugyi is!

Ha kisebb a melled, válassz ehhez hasonló kombinációt: a felsőrész legyen világos, mintás, az alsó pedig sötétebb és egyszínű.

 

Húzott, nyakbakötős

A terepszínek idén igazán divatosak, ez a fürdőruha viszont mégsem katonás, sokkal inkább nőies és szexi.

A különleges kivágásnak köszönhetően lesz extra, ráadásul a figyelmet a mellkasra tereli.

A középső rész pedig húzott, ami szuper hír azoknak, akik szeretnék kicsit formálni az alakjukat.

 

Pántok mindenhol

Ez a kombináció azért remek, mert a hangsúlyt a mellkasra helyezi a sok pántnak köszönhetően, az alsója pedig csodaszépen kihangsúlyozza a csípőt és a derekat is keskenyíti.

 

Sportos bikini

Ez a darab szuper, hiszen a felsőrésze bőven a mell alá ér, a bugyija viszont magas derekú, emiatt elfedi az esetleges úszógumit.

 

Kötögetős

Amellett, hogy a halványkék elképesztően jól mutat a napbarnított bőrön, ennek a fürdőruhának más előnye is van: a dekoltázsnál lévő kis masnik odavonzzák a tekintetet, így a mell környéke lesz hangsúlyos.

A cakkozott szélek pedig plusz játékosságot adnak neki!

 

Fodros felső

A fodrok előnye, hogy szélesítenek – oké, ez hátrány is lehet, de a megfelelő helyen viselve akár a melleidet is képesek nagyobbnak láttatni.

Ha szeretnéd kicsit homokórásabbá tenni az alakodat, viszont nem áldott meg nagy kosármérettel a sors, mindenképp fodros bikinifelsőt válassz a magas derekú alsóhoz!

 

Elegáns

Ez a nőies darab szintén a mellkasra tereli a figyelmet, a fodros díszítés pedig pont jó helyen van, hiszen kiemeli a felsőtestedet.

 

Apró kivágás

A szokatlan helyeken kivágott felsőrészek után megjelentek a hasonló fürdőruhák is, amik feldobják a megszokott egyberészes fazonokat.

Ez a darab például nem dekoltált és a combkivágása sem magas, azonban az oldalt lévő kivágás és a masni sokkal különlegesebbé teszi!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást