Bien Beauty Teszt: Kipróbáltuk a legtartósabb szempillaspirálokat

Bien Beauty Teszt: Kipróbáltuk a legtartósabb szempillaspirálokat

Címlap / Stílus / Arc / Bien Beauty Teszt: Kipróbáltuk a legtartósabb szempillaspirálokat

Ha egy lánynak tartós szempillaspirálra van szüksége, az bizony nem játék, hanem komoly kihívás. De vajon melyik termék képes megfelelni annak az igénynek, hogy ne kenődjön, ne peregjen, lehetőleg 24 óráig biztosítson tökéletes, ívelt pillákat, és ha egy mód van rá, még vízálló is legyen? 6 erre esélyes terméket teszteltünk a bien szerkesztőségében, és már alig várjuk, hogy beavassunk téged az eredményekbe…

Isadora Grand Volume Lash Styler

Az Isadora Grand Volume Lash Styler krémes formulájának köszönhetően szuper dúsító, vastagító hatást ígér, rugalmas textúrája pedig a megfelelő építő hatásról gondoskodik, hogy a festék egymás után több rétegben is csomómentesen felvihető legyen.

A spirál speciális formájú keféje a termékleírás szerint a dúsítás mellett egyébként stilizálja és hosszabbítja is a pillákat, mert a tövektől egészen a végekig eléri őket. Az extra tartósságról pedig – bár ez a spirál hivatalosan nem vízálló – a pára-álló hatás gondoskodik, aminek köszönhetően bármilyen időjárásban tartós viseletet jelent

Ára: 6 900 Ft (Augusztus 31-ig a Douglas-ban akciós, 4 960 Ft)

Andi tesztje

Mivel nagyon vékony szálú és rövid pilláim vannak, mindig dúsító hatást ígérő termékeket használok. Sok márkát kipróbáltam már, vannak bevált kedvenceim, ezért már nem nagyon szeretek kísérletezni…Viszont az Isadora hozta azt a minőséget, amit elvártam tőle!

Az ígért építő-dúsító hatást a speciális formájú kefével könnyedén elérhetjük. Az egyik oldalon rövidebb, lágyabb sörték vannak, mellyel főként a festéket vittem fel, plusz kifestettem vele az alsó szempillákat is. Utána a keményebb sörtékkel választottam szét és formáztam a pillákat. A krémes formula lágyan szétoszlik, egyáltalán nem ragadnak össze a szálak. A klasszikus “dundi’ volumen növelő kefékkel sokszor az a bajom, hogy annyi festéket nyelnek el, hogy az elkenődik spirálozás közben a szemhéjamon. Ezt most megúsztam, az Isadora spirálja könnyedén kezelhető, nem tocsogtak a pilláim a festékben, pedig 3-4 rétegben átmentem rajtuk

Értékelés: 8/10 

Sensai Dúsító szempillaspirál 38ºC

A Sensai 38ºC termékei azért speciálisak, mert csak a nevünkben említett hőmérsékletű vízzel lehet őket eltávolítani

A nem elmosódó, gyorsan száradó, gazdag, dúsító filmréteggel ellátott készítmény egyébként azonnali, csomósodás nélkül dúsító hatást ígér amellett, hogy szépen elválasztja az egyes szempillákat.

A könnyed formázásért hajlított, kétoldalú keféje felel. 

Ára: 8 900 Ft

Alexa tesztje

Amint megláttam ezt az elegáns spirált, rögtön ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy kipróbáljam. Nem titkolom, a márkanév is telitalálat. Azt sugallja, hogy ha egy ilyen egzotikus hangzású szempillafestéket viselsz, te is úgy ragyoghatsz, ahogyan a gyönyörű keleti nők

Az igencsak speciális, vékony, ívelt kefén első ránézésre apró sörtékkel találkozunk, amire viszonylag sok anyag kerül. A festék felvitele meglepően egyszerű, a spirál gyönyörűen szétválasztja a pillákat, a rétegek szépen építhetőek egymásra. Valóban azt az eredményt érjük el vele, amit ígér: csomósodás nélkül készíthetsz dús szempillát magadnak. Emellett pedig a tartósságára sem lehet panasz. Sőt, a termék annyira a helyén marad, hogy az eltávolítása valódi kihívást jelent. Ennél a spirálnál felejtsd el a sminklemosókat, kizárólag 38ºC-os vízzel átitatott vatta használ, és az is csak hosszú idő alatt, apró darabokban szabadít meg a festéktől. Ha könnyebb lenne eltávolítani, magasabb pontszámot adnék neki,

Értékelés: 8/10 

Isadora Build-up 100% waterproof

Ez a szempillaspirál 100%-os vízálló hatást ígér, mellette pedig drámai tekintetet és vastagabb, dúsabb pillákat. 

A gyorsan száradó, elasztikus textúrának köszönhetően a termék több rétegben is tökéletesen felvihető, a speciális, XL-es kefe pedig tökéletesen oszlatja el a festéket a teljes pillasoron. 

Emellett külön előny, hogy a terméket érzékeny szeműeknek és kontaktlencse viselőknek is ajánlják. 

A termék illatanyag mentes, szemészetileg tesztelt.  

Ára: 4 490 Ft

Patri tesztje

Mivel ez a szempillaspirál drasztikusan vastagabb és dúsabb pillákat ígér a vízállóság mellett, biztos vagyok benne, hogy a drogériában válogatás közben egyből utána nyúlnék. A dizájn is az elegáns, letisztultabb vonalat követi, ami szintén kiemelheti a többi termék közül.

A kefe jellege klasszikusnak mondható, és jó hír, hogy a kialakításnak köszönhetően akár a kisebb szeműek is könnyen hozzáférhetnek a belső szemzughoz közeli pillákhoz is. A spirál black-brown színével egy kicsivel természetesebb hatást lehet elérni, hiszen a nagyon erős kékes-feketés árnyalatok keményebbé tehetik a pillantást.  Az eredményét tekintve látható, hogy a spirál meghosszabbítja a pillákat, de sajnos a várt, „tömött” hatást és az ívelt pillákat hiányoltam egy kicsit. Tartósságból viszont jelesre vizsgázott, hiszen a legnagyobb kánikula közepén is a „helyén maradt”, így a kifejezetten forró, vagy akár átbulizott estékre is ajánlani tudom.

Értékelés: 7/10

Sensai Dúsító és hosszabbító szempillaspirál 38ºC

Ez a Sensai spirál szintén a 38ºC-on eltávolítható termékek közé tartozik.

Újdonsága az úgynevezett “Drámai rostok” technológia, mely a leírás szerint hosszú, természetesnek ható pillákat eredményez, miközben lágyan ápolja is őket. 

Keféje egyszerű spirális kefe, amely a folyékony anyag felvitelét könnyíti meg.

Ára: 8 900 Ft

Rita tesztje

A termék megjelenését tekintve egyszerű, elegáns kialakítású, és apró mérete miatt könnyen elfér a legkisebb táskákban is. Egyenes keféjén a sörték spriálisan helyezkednek el, és szépen egyenletesen oszlik el rajtuk a krémes állagú festék.

Tartósságát tekintve ez a termék nálam jelesre vizsgázott, hiszen nem kopik, nem kenődik el 12 óra elteltével sem.

A hosszabbító hatással viszont nem vagyok maradéktalanul elégedett –  mivel alapvetően rövid és egyenes a szempillám, ezért erre nagyon szoktam figyelni.

Értékelés: 6/10 

Douglas Volumennövelő, vízálló szempillaspirál

A Douglas vízálló szempillaspirálja maximális volument, tökéletes szempillákat ígér.

A pillák erősebbnek és teltebbnek tűnnek a formulától, ami ragyogó és intenzív hatású.

Ára: 3 990 Ft

Vivi tesztje

Régóta keresek olyan szempillaspirált, ami egyszerre dúsítja a pilláimat és mellette vízálló is (igen, a megapillákat szeretném a strandra is magammal vinni!). Ezek után persze nagyon vártam, mit tud a Douglas saját márkás spirálja, ami pont ezeket ígéri!

Az egyszerű kialakítás és a klasszikus, kicsit ducibb kefe rögtön megtetszett, de az első réteg felvitele után csalódtam picit. A pilláim ugyan enyhén hosszabbak lettek, de tömöttebbek nem igazán, ezen pedig a második-harmadik kör sem segített.

Ami miatt mégis meg tudtam szeretni ezt a spirált, az a tartóssága: a pilláim 12 óra elteltével is pontosan olyan íveltek voltak, mint a reggeli festés után. Emellett külön előny, hogy a festék napközben egyáltalán nem pereg, pedig ez sok terméknél gondot szokott okozni nekem a kontaktlencse miatt. 

​Értékelés: 7/10 

AVON Big and False Lash szempillaspirál

Az AVON legújabb szempillaspiráljával, a Big and False Lash-sel valóságos műszempilla hatást érhetünk el.

Ereje a mandula formájú kefében és az aprócska mikroszálakkal dúsított formulában rejlik. A változó méretű és formájú mikroszálak ezrei ugyanis tökéletesen illeszkednek a szempillák ívéhez, a mandula formájú kefe pedig segít abban, hogy könnyedén elérjünk minden szálat a szempillák tövétől az alsó pillákig, sőt, még a szemzugban is.

Az AVON Big and False Lash szempillaspirál emellett tartósan fed, nem tapad, nem maszatolódik, és nem pereg.

Ára: 1 999 Ft

Alexa tesztje

Mindig is rajongtam azokért a szempillaspirálokért, amiknek duci volt a keféje, ezért alig vártam, hogy kipróbálhassam ezt a terméket, főleg, hogy műszempilla hatást ígér.

A kefét kihúzva a tubusból azonban kissé furcsának tűnt, hogy az eddig használt spirálokhoz képest mintha kevesebb festék került volna sörtékre. Ez a felvitelnél sem bizonyult elegendőnek, ezért nem volt kérdés, hogy még több rétegben viszem fel az anyagot, de a kevésbé folyékony formula miatt ez elég nehézkesnek bizonyult. A festék egyre csomósabb lett, nem vonta be egységesen a pillákat.

A termék ellenben igen tartós, jól bírta a perzselő forróságot, a könnyezést, és azt is, hogy poros, szabadtéri program révén állandóan a szememhez nyúlkáltam. Az eltávolítása nem volt egy egyszerű feladat, de egy általános sminklemosóval és pár perces vattás áztatással leoldható.

​Értékelés: 6/10

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást