Csak ezt ne! – avagy mi az, amit sose mondj egy szingli lánynak

Csak ezt ne! – avagy mi az, amit sose mondj egy szingli lánynak

Címlap / Szerelem / Újratervezés: Szerelem - sorozat / Csak ezt ne! – avagy mi az, amit sose mondj egy szingli lánynak / 3. oldal

Úgy vettem észre, hogy általában kétféle szingli lány létezik: azok, akiknek meg se kottyan egy kis egyedüllét, és azok, akik minél hamarabb szeretnék megtalálni az Igazit, a Nagy Őt, a mindent elsöprő szerelmet. És bár a környezetemnek magabiztosan állítottam, hogy én az első csoport tagja vagyok, el kell ismernem, időnként én is szívesen belebotlottam volna a másik felembe. Ez pedig csak még inkább megerősödött, miután nemrég sikerült egy elég meghökkentő felfedezést tennem.

5. „Pedig lassan bele kéne húznod, hiszen te sem leszel már fiatalabb.”

És íme, a jackpot beszólás, amit minden szingli nő imád hallani. Már csak a „ketyeg a biológiai órád” és a „mikor akarsz így gyereket vállalni” szöveggel kellene megtűzdelni, és meg is van minden összetevő egy elrontott délutánhoz. Az igazat megvallva szerintem mindenki tisztában van az öregedés fázisaival, és az, hogy erre külön emlékeztetnek, még nem fogja lelassítani az idő kerekét.

Kétféle győzelem, többféle díjjal

Kittivel végignevettük az estét, és most először éreztem azt, hogy talán ő sem olyan rendíthetetlen, mint elsőre látszik. Noha eleinte szerettem volna megemlíteni neki a párkapcsolat-teremtő szuperképességemet és azt, hogy minden szakításomnak én lettem a vesztese, mégis meggondoltam magam. Mert nem csak az idegesítő kérdéseket és beszólásokat beszéltük meg, hanem azt is, mennyi szuper előnye van ennek a helyzetnek. Ha most mindkettőnknek lett volna párja, valószínűleg ez az este meg sem történik – akárcsak az őrült karaoke-s buli, vagy a balatoni szabadesésem.

Lehet, hogy nincsenek is vesztesek egy szakításban. Mi van, ha mindenki nyertes? Az egyetlen dolog, ami különbözik, az maga a főnyeremény. Gazdagabbak lettünk a tapasztalatokkal, és míg Ádám vagy Márk díja egy-egy újabb szerelem volt, addig az enyém a mostani helyzetem. Az önállóságom. A barátságaim, amikre sokkal több időm jutott így. A vicces emlékek, amik sosem hagynak el. És az, hogy bebizonyítottam magamnak, még a legnagyobb, szívszaggató befejezés után is képes vagyok tiszta lappal indulni.

Azt hiszem, sőt, biztos vagyok benne, hogy én is győztes vagyok.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»