Csak ezt ne! – avagy mi az, amit sose mondj egy szingli lánynak

Csak ezt ne! – avagy mi az, amit sose mondj egy szingli lánynak

Címlap / Szerelem / Újratervezés: Szerelem - sorozat / Csak ezt ne! – avagy mi az, amit sose mondj egy szingli lánynak / 2. oldal

Úgy vettem észre, hogy általában kétféle szingli lány létezik: azok, akiknek meg se kottyan egy kis egyedüllét, és azok, akik minél hamarabb szeretnék megtalálni az Igazit, a Nagy Őt, a mindent elsöprő szerelmet. És bár a környezetemnek magabiztosan állítottam, hogy én az első csoport tagja vagyok, el kell ismernem, időnként én is szívesen belebotlottam volna a másik felembe. Ez pedig csak még inkább megerősödött, miután nemrég sikerült egy elég meghökkentő felfedezést tennem.

1. „Nem lehet, hogy túl válogatós vagy?”

Olyan mókás, hogy tinédzserként mindenkitől azt hallgattam, hogy sose állapodjak meg olyan személy mellett, akivel nem tudom elképzelni a közös jövőmet. Bezzeg most, hogy a mérleg átbillent, és közelebb kerültem a 30. születésnapomhoz… Hirtelen én lettem az a lány, aki azért nem talál magának pasit, mert folyton válogat. Persze ezt általában azoktól kapom meg, akik még csak azt sem tudják, pontosan melyik évben születtem, úgyhogy gondolhatjátok, mennyire ismerik a randizós szokásaimat.

2. „Ne aggódj, hamarosan te is találkozol valakivel. Majd amikor a legkevésbé számítasz rá”.

Ezzel csak kettő problémám van. Az egyik, hogy én igazából nem is aggódom emiatt. Oké, néha tényleg eszembe jut, hogy 15 év múlva ugyanitt fogok ülni, kezemben egy tábla csokival, és az egyetlen társaságom a tükörképem lesz. De azért nem ekörül forognak a gondolataim 0-24-ben. A másik problémám az, hogy minél többször hallom a „majd amikor nem számítasz rá” mantrát, annál inkább számítok rá. Ez csak nekem tűnik ördögi körnek?

3. „Hogyhogy szingli vagy?”

Hát, azt hiszem, ezt méltán nevezhetjük a tízmilliós kérdésnek. De azért szeretem időnként azt gondolni (és ezzel talán nem vagyok egyedül), hogy az én jövendőbelim épp képzeletbeli sárkányokon küzdi át magát, hogy végül kiszabadíthasson ebből a szürke toronyból – vagyis leegyszerűsítve: az unalmas hétköznapjaimból.

4. „Nem tudom, hogy bírod. Én biztosan kikészülnék, ha ismét randizgatnom kellene.”

És így kell elvenni egy szingli nő kedvét attól, hogy elmenjen egy találkozóra. Mert ugye azt már mindenki tudja, mennyi hercehurcával járhat egy randevú: hosszas készülődés, kínos csendek, és az esély, hogy az egyikőtök nem érzi a szikrát. De azt azért hozzá kell tennem, hogy van ennek előnye is. Például az a jóleső izgalom, az első csók, és még ha rosszul is sül el a találka, legalább szereztél magadnak pár vicces sztorit.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»