Kikapcsolódás / Szórakozás

7 igazán becsapós kép: rájössz, hogy valójában mit ábrázolnak?

Szegény kisbaba!

Jaj, mi történik azzal a szerencsétlen kisbabával? Hördül fel az átlagember, amikor először megpillantja ezt a fotót. Aztán, ha tovább nézed, rájössz, hogy mégsem olyan szörnyű ez a kép, mint első blikkre gondoltad. Meztelen férfihátsó semmiképp sincs rajta, csupán egy kopasz nagypapa, aki épp puszit nyom unokája arcára, ugye milyen ártatlanul hangzik?

A fotó természetesen a Facebookon jelent meg először, ahová a csöppség anyukája tette fel, elindítva ezzel a lavinát, melynek egy ismerőse adott hatalmas lökést azzal, hogy beküldte a képet egy online magazinnak, innen pedig nem volt megállás –kommentelők ezrei vetették rá magukat a cuki családi fotónak induló furcsa optikai csalódásra.

Portré vagy tájkép?

Felfedezed a morcos, bajszos öregember arcát a képen, vagy csak békésen legelésző báránykákat látsz és egy megfáradt juhászt?

Hunyoríts, és menj kicsit távolabb a képernyőtől. 

Így biztosan meglesz!

Ez nem egy 18 karikás kép!

Lehu Zang fiatal kínai művész ezzel a poszterrel köszöntötte idén kínai új évet, a majom évét. Ez a plakát ugyanis egy majmot ábrázol, te talán valami mást látsz bele?

Ne aggódj, nem vagy egyedül, az internet népe hamar rávetette magát a képre, ami aztán egy pillanat alatt bejárta a világot.

Az is elég beszédes, hogy maga az alkotó is fűzött némi magyarázatot a műhöz a honlapján – mint mondja, sejtette, hogy számított néhány elvonatkoztató asszociációk a kép láttán, és elnézést kér, ha valaki számára ez sértő.

Unikornis-lány

Úristen, szarva nőtt a kislánynak! – villan át hirtelen a fejeden, aztán ha jobban megnézed, látod, hogy csak egy földútról van szó.

Vajon direkt készítették a csalóka képet vagy a véletlen műve?

Mondjuk ez a frizura azért elég gyanús.

Még 3 becsapós kép a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást