3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni

3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni

Címlap / Életmód / Család / 3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni / 2. oldal

2/3. Rettenetes sírás

„Egy nyáron egy barátnőmmel elvállaltuk, hogy vigyázunk az egykori tanárnőnk két éves kisfiára, aki szuper aranyos kissrác volt, de nagyon ragaszkodott az anyukájához. Megérkeztünk a barátnőmmel, és minden rendben volt, az anyuka elkezdett készülődni, amitől a kisfiú láthatóan nyugtalan lett, de még nem volt baj. Viszont amikor az anyukája kilépett az ajtón, óriási könnyekkel zokogni kezdett, nekidőlt az ajtónak és csak sírt, nem lehetett elmozdítani.

Az anyukája hagyott egy listát arról, hogy mikkel próbálkozzunk, ha sírni kezd, és mi mindent meg is próbáltunk: énekeltünk, fújtunk buborékot, próbáltuk a plüss állatát, de semmi sem használt.

Rettenetes volt látni. Két órán keresztül megállás nélkül zokogott, és akkor is csak azért hagyta abba, mert annyira elfáradt, hogy elaludt a padlón. Másnap is vissza kellett mennünk, de akkor már lényegesen jobb volt a helyzet, 10 perc sírás után megnyugodott és békésen játszottunk, amíg az anyukája hazaért. De azt az első napot soha nem felejtem el.” (Alexa, 18)

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást