3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni

3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni

Címlap / Életmód / Család / 3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni / 2. oldal

3/3. A bácsi

„Amikor egy ismerős házaspár megkérdezte, hogy nem vigyáznék-e néha a 3 éves kislányukra, gondoltam, ez jó módja lehet annak, hogy az egyetem alatt egy kis pénzt keressek. Megbeszéltük, hogy a szülők el is végzik a meló nagy részét, lefektetik aludni a gyereket és utána elmennek egy késői mozira meg beülnek egy italra, nekem gyakorlatilag csak ügyelnem kell, közben még tanulni is tudok, szuper. Az első két alkalommal nem is volt semmi gond, a kislány fel sem ébredt, én meg pénzt kaptam érte, hogy az albérletemnél sokkal szebb lakásban készülök a vizsgáimra.

A harmadik alkalommal viszont a kislány felébredt. Ismert, és a szülei megbeszélték vele, hogy ott leszek, úgyhogy nem volt gond, gondoltam talán csak szomjas vagy pisilnie kell, de nem, azt mondta, nem tud aludni, mert “a magas bácsi a sarokban folyton suttog neki”.

Oké, gondoltam, biztos rosszat álmodott, visszakísértem az ágyába, betakartam és mondtam, hogy itt maradok vele, amíg elalszik, de azt mondta, menjek nyugodtan, mert “a bácsi azt mondja, hogy most már velem fog jönni”, úgyhogy ha kimegyek, követni fog. Hát mit ne mondjak, nem nagyon tudtam a könyveimre koncentrálni utána.” (Sári, 22)

serezniy/depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást