3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni

3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni

Címlap / Életmód / Család / 3 bébiszitter-horrorsztori, ami után nem akarsz az unokaöcsédre vigyázni

1/3. Fodrászos „játék”

„Amikor 15 éves voltam, egy külvárosi részre költöztünk, és gyorsan összebarátkoztunk a szomszédainkkal, akiknek volt két szuperaranyos gyerekük, a 6 éves Dóri és a 4 éves Jocó. Amikor a szüleik megkérdezték, hogy néha nem vigyáznék-e rájuk egy kis zsebpénzért, úgy éreztem, hogy ennél könnyebben még sosem szereztem pénzt. 

Egyik este átmentem vigyázni rájuk, megmelegítettem a kikészített vacsorát, cukin rajzolgattak, amíg én elmosogattam, aztán éppen, amikor lefekvéshez készülődtünk, Jocó kitalálta, hogy fodrászosat akar játszani, és levágja a nővére haját. Dóri imádta az ötletet, én nem annyira voltam oda a gondolattól, hogy meg kell magyaráznom majd a szüleinek, miért néz ki úgy, mint egy trollbaba, úgyhogy megpróbáltam más játékokat javasolni, de semmi nem használt.

A gyerekek a fürdőbe rohantak, megszerezték az ollót, és amikor elvettem Jocótól és feltettem egy magasabb polcra, ahol nem éri el, teljesen bedühödött.

Berohant a szülei szobájába, magára zárta az ajtót, ami már önmagában is rémisztő, de hallottam, ahogy odabent elkezd minden egyes holmit kidobálni a ruhásszekrényből.

AndrewLozovyi/depositphotos.com

Dóri közben annyira megrémült, hogy sírni kezdett, én teljesen kétségbeestem, megígértem Jocónak mindent, nézhet tévét, süthetünk egy sütit, de semmi nem használt. A 15 éves én annyira pánikba esett és annyira nem tudtam mit kezdeni a két üvöltő gyerekkel, hogy végül azt mondtam: oké, játszhatsz fodrászosat, levághatod az én hajamat. És így történt, hogy megengedtem egy 4 évesnek, hogy az egyik tincsemből levágjon egy jó öt centis darabot… Nem is tudom, mit gondoltam, egyszerűen csak pánikba voltam esve.” (Zsófi, 19)

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást