5 beauty blogger, akit érdemes követni az Instán

5 beauty blogger, akit érdemes követni az Instán

Címlap / Stílus / Arc / 5 beauty blogger, akit érdemes követni az Instán

Akár a metrón, akár a boltban sorba állva, jól esik néha végigpörgetni az Instagramon néhány ötletadó képet. Ha érdekel a smink, divat, szépségápolás világa, akkor ők garantálják, hogy mindig legyen itt látnivalód.

Michelle Phan (@michellephan)

A népszerű beauty blogger a YouTube-bal lett ismert és népszerű, de ma már persze a közösségi média összes oldalán ott van. Az amerikai-vietnámi sminkmester egész sokmindent posztol az Instájára, legutóbb például az animék iránti rajongását tette egyértelművé egy sorozattal, de vannak egész jó style fotói is.

Ha nem áll távol tőled a K-pop, akkor ezt is szeretni fogod. Én nagyon régóta kedvelem őt, és bár a stílusom mára sokat változott, alapvetően még mindig szeretem nézegetni a képeit, mert ötletesek, eredetiek, és nagyon látszik, hogy ért ahhoz, amit csinál.

Robin Block (@beautyisboring_)

Robin Block sminkmester és fotós, és lássuk be, ez a tökéletes kombináció, ami egy jó Insta oldalhoz kell.

A képen abszolút látszik a művészi hajlam, és bár nem annyira a mindennapi életben is használható tippekkel van tele az oldala, mégis érdemes követni, én legalábbis már nagyon sokszor inspirálódtam belőle, arról nem is beszélve, hogy egy-egy képe olyan remekül van megkomponálva, olyan szépek rajta a színek és a fények, hogy tényleg legszívesebben kinyomtatnám, és bekeretezve kitenném a falra.

Teni Panosian (@tenipanosian)

A Kardashian-féle ikonikus megjelenés hozzám nem áll annyira közel, de ha valaki kedveli ezt a stílust, akkor biztos, hogy Teni Panosiant érdemes követnie. A mindig makulátlan megjelenés, a műszempillák és a gondosan megkomponált hullámok koronázatlan királynője nem csak inspirációt nyújt az Instagramon, de időről időre videókat is feltesz, amiben megmutatja, hogyan készíti el az egyes sminkeket vagy frizurákat.

Alapvetően ez a stílus azért áll távol tőlem, mert én nem érzek benne annyi játékosságot, mint amennyit egyébként én szeretek megtalálni a rúzsok meg a szemceruzák között, de Teni egyébként ebben a műfajban is tud azért bohókás lenni, vagy legalábbis annak tűnik, szóval kifejezetten felemelő az oldalát böngészgetni.

Estée Lalonde (@esteelalonde)

A lány a szomszédból, akinek a fürdőszobájába ugyanazok a krémek és kencék vannak, mint a tiédben, mégis egy kicsit mindig jobban néz ki nálad. De éppen csak annyira, hogy azt érezd, ha kicsit odafigyelsz, akkor neked is menni fog ez. És tényleg: Estée a közösségi média egyik legkedveltebb személyisége, éppen azért, mert teljesen hétköznapi tippeket ad, olyan termékekkel, amiket valószínűleg te is a kosaradba teszel a sarki drogériában.

A stílusa nagyon egyszerű, inkább natúr, kicsit akár sportosnak is nevezhető, de a most egyébként is nagyon divatos, hip irányba elmozdulva. Az utazós fotók, kaják és persze gyönyörű sminkek és frizurák mellett néhány képet a kutyájáról is megleshetsz, aki legalább annyira cuki, mint ő.

Irene Sarah (@irenesarah)

Oké, lányok, Jázmin hercegnő fent van az Instán. Ismétlem: Jázmin hercegnő fent van az Istán!! Na jó, ez valójában Irene Sarah, aki mondjuk nem csak úgy néz ki, de tényleg olyan életet is él – legalábbis a fotók alapján – akár egy keleti hercegnő. Amellett, hogy elképesztően gyönyörű, és rengetegszer mutat olyan ruhákat és sminkeket, amelyek a hagyományos keleti vonalat követik, simán feltűnik bőrdzsekiben meg sportos pólóban is, amitől én teljesen odavagyok: imádom, hogy nem egyetlen oldalát mutatja meg, hanem az süt a képeiből, hogy igen, ez is én vagyok, ez is, meg ez is, sok oldalam van, mint minden egyes nőnek. Ettől hihetetlenül emberközinek érzem a képeit még akkor is, ha én ritkán (értsd: soha) pózolok egy felhőkarcoló tetején a feszített víztükrű medence szélén.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást