Divat / Stílus

A ballon kabát újra divat + Galéria

A ballon kabát újra divat + Galéria

Bár a színek és minták változnak, de a ballon kabátok még mindig nagyon divatosak.

Semmi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egyes hollywoodi sztárok is bátran frissítették öltözködésüket ezekkel a nőies könnyű kabátokkal.
Nemsokkal a téli szünet után, az ünnepek ébredező időszakában a boltok kezdenek feltelni az újabb, tavaszi kollekciókkal. Az új szezon kötelező darabja a ballon kabát. 
A klasszikus formák és szinek még mindig divatosak, ígyhát bátran elő lehet venni a szekrényben lapuló ballont. Az idei ballonok viszont sikkesebbek is lehetnek. Alexander Wang divattervező például lerövidítette az ujját, Nina Ricci divattervezője, Peter Copping,  a hosszú kabátot, míg Christian Dior vagy Hermès a rövídebb, derékig érő változatot tartotta az idei trendnek.

A tavasz új szineket hoz, bátran vállaljuk be a vidám árnyalatokat is. A ballon nemcsak kényelmes hétköznapi viselet de igazán elegáns ruhadarab is lehet.
Hordhatjuk elegáns, szinben és textúrában hozzá illő magassarkú cipővel, ahogyan tette ezt Eva Longoria vagy Viktoria Beckham, és máris egy nőies és elegáns öltözetben léphetünk az utcára.
Egy szines sálkendő, egy napszeműveg és te is lehetsz sztár a hétköznapokban!

Aki a kényelmes viselet híve, viselje lapos talpú csizmával/cipővel és farmerrel. A jól megválasztott ballon mindenképpen sikkes, ideális ruhadarab a hétköznapokra is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást