Balatoni lakodalom – új divat az esküvő helyszínében

Balatoni lakodalom – új divat az esküvő helyszínében

Címlap / Szerelem / Esküvő / Balatoni lakodalom – új divat az esküvő helyszínében

Egyre népszerűbb, hogy a házasulandók a lakodalmukat nem feltétlenül tartják a saját városukban, inkább úgy határoznak, ha már a násznép nagy része utazik, akkor utazzon mindenki – mostanában főleg a Balatonra! Mindez érthető is, hiszen számtalan előnye van a helyszínek.

Látvány

A Balaton partján tartott esküvők egyik vitathatatlan előnye, hogy a víz, a hajós forgalom páratlan látványt nyújtanak.
A nappali panoráma ráadásul az este előrehaladtával változik, az esti kivilágítás pedig romantikus és egyedi látványt nyújt az egész násznépnek. 

Fényképek

A látvány nem csupán a rendezvény közben használható ki, de a vízpart számtalan lehetőséget nyújt az esküvői fotók elkészítésére is.
Páratlan esküvői képek készíthetőek a tó partján, a hattyúkat etetve, a lenyugvó nap fényében, vagy akár egy hajó fedélzetén is. 

Program a vendégeknek

Ha a Balatonra szervezzük az esküvőnket, akkor azzal nem csak magunknak, de a vendégeinknek is felejthetetlen élményt biztosítunk.
Kicsit olyan lesz, mintha mindenki nyaralna az esküvő napjai körül szerettei, családtagjai között, este egy nagy bulival ünnepelve. 

Gyerekprogramok

Sok kisgyerekes család ódzkodik attól, hogy családostul elmenjen egy lakodalomba, mivel nem lehetnek biztosak abban, hogy a gyerekek is jól érzik majd magukat.
A tópart azonban rengeteg nekik szóló programot kínál, így könnyű az egész családnak megfelelő elfoglaltságot találni. 

Külföldi vendégek

Ha a násznépben több külföldi vendég is szerepel, akiknek szeretnénk egyben az országot is kicsit megmutatni, akkor a legjobb választás, ha a Balaton partjára szervezzük az esküvőnket.
Itt megláthatják a környék természeti szépségeit, kiszolgálásban pedig magas színvonallal találkozhatnak.

Néphagyományok

A Balaton és környéke híres arról, hogy aktívan ápolja a helyi néphagyományokat, és megismerteti azt a turistákkal is.
Ha szeretnénk közelebbről is megismerkedni például a lakodalmi népviseletekkel vagy hagyományokkal, akkor a Balatonon remek alkalmunk nyílhat erre.

Árak

Tény, hogy a Balaton partja nem számít az ország legolcsóbb részének, de általában igaz, hogy az ide szervezett lakodalmak kevesebb összegből jönnek ki, vagy ugyanannyi pénzért több szolgáltatást kínálnak, mint például Budapesten.
Vagyis spórolásnak sem utolsó – kevesebb pénzért gyönyörű, felejthetetlen élményt kap nem csak az ifjú pár, de a násznép minden tagja is!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!