Az okoskütyü, ami megkönnyíti az életünket – Ennyi mindenre jó egy tablet!

Az okoskütyü, ami megkönnyíti az életünket – Ennyi mindenre jó egy tablet!

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Az okoskütyü, ami megkönnyíti az életünket – Ennyi mindenre jó egy tablet!

Otthon és háztartás

EgyiPad Pro 4 vagy egy iPad Pro 5 akár okosotthonunk vezérlésére is használható, ha kompatibilis az otthoni eszközeinkkel. Képzeld csak el, hogy a világítás, a fűtés, a biztonsági kamerák és az ajtózár egyazon eszközről vezérelhető. Csodálatos, nem igaz?

Az okos vezérlés mellett a tablet hasznos segítőtárs lehet a háztartási munkák során is. Segítségével nyomon követhetjük a bevásárlólistánkat, a háztartási költségvetésünket, a naptárunkat és egy csapásra elintézhetjük a számlák befizetését és az online vásárlást is.

Főzés

Egy tablet nagyszerű konyhai asszisztens lehet, ha szeretünk sütni-főzni. A készülék segítségével könnyen megtalálhatjuk a legjobb recepteket az interneten, akár videós formában is.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy elindítjuk a videót és már követhetjük is az elkészítési lépéseket! De akár időzítőt is beállíthatunk vagy kiszámolhatjuk az adagokat és az összetevők tápértékét. A tabletet lapozgatva inspirációt gyűjthetünk és új ízeket, konyhaművészeteket vagy éttermeket fedezhetünk fel.

Egészséges életmód

Tudtad? A tableted hozzájárulhat ahhoz is, hogy egészségesebben élj! Az eszköz segítségével nyomon követhetjük az egészségünket érintő adatokat, például a vérnyomásunkat, a pulzusunkat, a testsúlyunkat vagy a lépéseink számát.

A készülék használata során könnyebben elérhetünk egészségügyi szolgáltatásokat és egyszerűbben tarthatjuk a kapcsolatot az orvosunkkal is. A különféle letölthető edzés appok segítségével könnyebben összeállíthatjuk edzéstervünket, de egy tablet segítségünkre lehet akár a relaxálásban vagy a meditációban is.

Akár otthonunk vezérléséhez, akár háztartási munkákhoz, főzéshez vagy éppen egészséges életmódunk kialakításához keresünk segítséget, egy tablet mindenképp hű társunk lesz. És ha ez nem lenne elég: egy ilyen eszköz segítségével az élet bármely területén informálódhatunk, szórakozhatunk, tanulhatunk és élvezhetjük a digitális világ előnyeit.

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!