Automatikus hajgöndörítőt teszteltünk! Ilyen loknik készülnek a Philips StyleCare Prestige automatikus göndörítővel

Automatikus hajgöndörítőt teszteltünk! Ilyen loknik készülnek a Philips StyleCare Prestige automatikus göndörítővel

Címlap / Stílus / Haj / Automatikus hajgöndörítőt teszteltünk! Ilyen loknik készülnek a Philips StyleCare Prestige automatikus göndörítővel

Miután imádom göndören a hajamat, de rettentően macerásnak és „égetőnek” tartom a klasszikus ovális hajgöndörítő vasakat, nagy örömmel fogadtam az automatikus változatot. A reklámok alapján a művelet egyszerű: behelyezem a tincset, megnyomok egy gombot és pár másodperc múlva készen van a tökéletes göndör lokni. (x)

Amikor kézbe vettem, hirtelen nem tudtam hogyan kezdjek neki. Semmilyen eddigi hajformázóhoz nem hasonlít. El kezdtek kavarogni a fejemben a kérdések: „De hogyan helyezem bele a tincset?” „És ha becsípi, leégeti?”

Teljesen felesleges ezeken görcsölni. Szerencsére a dobozban levő 6 lépéses egyszerű, fotós használati utasítás azonnal kiigazított. Az első egy-két tincs után már magabiztosan szaporítottam a göndör fürtöket. És még milyeneket! 

Röviden ennyi a művelet:

  • A csomagban lapul egy hajszakasz mérő, amivel bemérheted, milyen vastagságú tincs helyezhető a göndörítőbe.
  • Áram alá helyezed a göndörítőt és bekapcsolod. Függőlegesen, gombokkal magad felé fordítod.
  • A tincset egyszer tekerd át az ujjad körül, hogy „összeszedettebb” legyen és a felső szakaszánál illeszd a mélyedésbe.
  • Nyomd meg a göndörítő gombot. A készülék automatikusan feltekeri a tincset. Ne engedd el a gombot, amíg a folyamatos hangjelzések el nem hallgatnak. 
  • Engedd el a gombot és önmagadtól eltávolítva a készüléket engedd aláhullni a gyönyörű göndör tincset.

Tetszik, hogy állíthatom a csavarás irányát (jobbra-balra), de automatikus, vagyis vegyes csavarást is tud, amivel természetes hatást érhetsz el. Persze a hőfok is állítható (170, 190 és 210) – én a legkisebb fokozatot használom, mert szőke festett, száradásra hajlamos a hajam és így is tökéletes az eredmény. Továbbá választhatsz 8, 10 és 12 másodperces hőkezelés közül – minél hosszabb, annál tartósabb!

Automatikus hajgöndörítőt teszteltünk! Ilyen loknik készülnek a Philips StyleCare Prestige automatikus göndörítővel

A Philips StyleCare Prestige automatikus göndörítővel kapcsolatban két nagy félelmet szeretnék szétoszlatni. 

– A többi készülékkel ellentétben, nagyon minimális az esélye, hogy becsípi a tincset, mert azonnal elengedi a hajat, ha az nem jól tekeredik bele és kikapcsol, ráadásul a csőr annyira tágas, hogy könnyen kiszedhető belőle a haj.

– A másik gyakori probléma, hogy tartunk a nagyon szigorú, kreált hatású göndör tincsektől – nem szeretnénk „mű”, hajasbabák lenni. Egyszerű a megoldás: a göndörítés végeztével az ujjaiddal fésüld át a hajad, és csodás természetes hatású frizurád lesz! Plusz, használd az automatikus göndörítési ívet, így kuszább, természetesebb lesz a végeredmény.

Nagy örömömre a hétfőn begöndörített frizurám még szerdán is jól mutatott, igaz, kicsit már veszített az íveiből. Legközelebb lehet, hogy rásegítek egy utó-styling krémmel, hogy még tartósabb legyen. 

Nos, ha magabiztosságot és bókokat szeretnél vásárolni, akkor itt a legjobb módja. Nekem bejött 😉 Itt tudjátok megvásárolni!

Automatikus hajgöndörítőt teszteltünk! Ilyen loknik készülnek a Philips StyleCare Prestige automatikus göndörítővel

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!