Így válik egy átlag pasiból szexszimbólum a nők szemében

Így válik egy átlag pasiból szexszimbólum a nők szemében

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így válik egy átlag pasiból szexszimbólum a nők szemében

Így készül az igazi szexisten!

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy csak egy tökéletes testű férfiból válhat a nők bálványává, ezt muszáj megcáfolnunk! Sőt, ez igaziból édeskevés. Lehet, hogy ideig-óráig odavonzza a tekinteteket, de ez nem elég nekünk! Rengeteg olyan híresség él a nagyvilágban, akiket nem áldott meg az élet túlzottan szerencsés külsővel, mégis őrülten vonzóak. Esetükben, ennek egész egyszerű oka van, mégpedig a tehetségük. Gyakorlatilag a külsőt olyan szinten szorítja háttérbe a tehetség, hogy mindent felülír. Ehhez pedig nem kell filmsztárrá válnia senkinek. A maga mikrokörnyezetében is lehet valakiből szexszimbólum.

No, de mi is az igazán bevált recept? Az első és legfontosabb, a lehengerlő személyiség. Mert mit ér egy impozáns külső tartalom nélkül? A férfiak legnagyobb fegyvere a hódítás során mindenképpen a megnyerő szöveg. Kell, hogy legyen benne humor, pikantéria, figyelem…és apropó figyelem. Hány férfi ül kedvesükkel szemben, üveges tekintettel bámulva, miközben abszolút teljesen máshol jár az esze? Egy értő figyelemmel bíró férfi, viszont szexi. Talán pontosan azért, mert ritka.

Az evolúciónk része, hogy a férfit, mint erős, védelmező személyt szeretjük látni magunk mellett, aki megóv minden rossztól és, aki mellett mindig biztonságban érezhetjük magunkat. Kevés elkeserítőbb dolog létezik, egy bizonytalan, önbizalomhiányos, érzelmileg teljesen gyerekes férfinál. Nem a nő dolga valakiből férfit faragni, ezt az utat neki kell bejárnia. 

Személyiség és stílus, ami nem hiányozhat

Roppant imponáló egy olyan pasi társaságában lenni, aki magabiztos, tudja mit akar és a nő, nőként érezheti magát az oldalán. Hibáztathatunk bárkit, de sajnos a nők kicsit rá is lettek kényszerítve arra, hogy erősek legyenek, kockáztatva ezzel nőiességük szerepét egy kapcsolatban. Márpedig az önbizalom és a gondoskodás szexi! Mondhatni egy kiforrt személyiség már félsiker a szexszimbólummá váláshoz, de ne legyünk ennyire álszentek és térjünk rá kicsit a külsőre is. Mert bizony a jó stílus kívül-belül elengedhetetlen. Nem kell stylist-ot bérelni minden egyes bevásárláshoz, de, ha valaki nagyon nincs tisztában az adottságaival, egy kezdő lökésnek nem feltétlen elvetendő ötlet.

Hirurg/istockphoto.com

Aztán persze egy idő után ráérez az ízére és miután megtapasztalta, hogy milyen jó érzés előnyösen öltözködni, függővé válik. Ugyanis az öltözködés nem csak a nők kiváltsága. Az is szuper, ha kéznél van egy jóbarát, aki segít tájékozódni a divatvilág útvesztőiben. Azt pedig mindenképpen kihangsúlyoznánk, hogy a hír igaz, miszerint a stílus nem pénz kérdése. Sőt, a testi adottságokhoz sincs köze.

Akkor lesz valakiből igazán szexi pasi, mikor elfogadva saját külsejét, abból a maximumot tudja kihozni, mindezt stílusosan.

Gondoljunk csak Bruce Willisre, aki elég korán búcsút intett fürtjeinek, mégis már többször megválasztották a világ legszexisebb pasijának és ezzel nem is szeretnénk vitába szállni. Mert kopaszon, pocakkal, szemüveggel és kevés izomzattal is lehet valaki igazán szexi. Szeretem azokat a férfiakat, akik az öltözködésükbe is bele merik csempészni a személyiségüket, akár egy feliratos pólóval, vagy egy szuperhősös nyakkendővel. Ez nem csak az egyediséget szimbolizálja, de bátorságot is, hogy felvállalja önmagát.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást