Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon

Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon

Címlap / Életmód / Ezotéria / Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon / 2. oldal

Oroszlán

Számodra az elmúlt pár hét nagyon megterhelő volt érzelmileg, sokat aggodalmaskodtál, és nem találtad a helyed. De most, a váltás időszakában végre bekövetkezik, amire vágytál! Fordulatos, cseppet sem unalmas hónapok várnak rád, és kezded úgy érezni, végre egy kicsit kinyílik a világ. Olyan ismerősök találnak meg téged, akikkel nagyon rég nem beszéltél, és ha felajánlanak neked egy lehetőséget, semmiképp se utasítsd el! Szuper időszak vár rád!

Szűz

Elérkezett a tavaszi nagytakarítás ideje, és most nem az otthonodra gondolunk. Lelkileg kell tiszta lappal indítanod az évszakot, és meg kell válnod azoktól az emberektől, akik csak visszahúznak téged.

Nehéz lesz, de hosszú távon ez a helyes döntés. Ha vannak sérelmek, amelyek régóta nyomják a lelked, ideje felhoznod őket és kibeszélni magadból, mert csak így tudsz elindulni a továbblépés felé. Amíg ezt nem teszed meg, folyton a múltadba fogsz kapaszkodni.

Mérleg

Általában inkább mindenre rábólintasz, csak ne kelljen vitatkoznod, de az asztrológiai új év egy új oldaladra irányítja a reflektorfényt. Azt kezded észrevenni magadon, hogy már nincs kedved mindenre mosolyogni, és egyre többször mondod ki a véleményed, még akkor is, ha mások nem ezt akarják hallani.

Ez a te fejlődésedben óriási szerepet játszik, hiszen a későbbiekben előnyödre válik az, hogy határozottabb és őszintébb lettél. Csak ne hagyd magad elbizonytalanodni, és semmiképp se akarj mindenkinek megfelelni!

Skorpió

Van pár dolog a tennivalóid listáján, amelyeket már régóta halogatsz, de most végre úgy érzed, készen állsz elvégezni őket. Elkezded letudni a feladatokat, ennek köszönhetően pedig összeszedettebbé, frissebbé és nyugodtabbá válsz. Kevesebb stressz és több pihenés vár rád ebben a szezonban, sőt, valószínűleg a sportolás is kiemeltebb szerepet kap az életedben. Ép testben ép lélek – ez lesz a te mottód tavasszal!

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást