Stílus / Test

Ezt árulja el rólad a körmöd

Ezt árulja el rólad a körmöd

Azt hinnénk, hogy csak azt vehetjük észre a körmeinken, hogy valaki elég higiénikus-e, vagy, hogy elég vitamint fogyaszt-e, azonban a körmök ennél sokkal több információt hordoznak magukban. Kíváncsi vagy, hogy rád mi jellemző?

Nagy körmök

Ha nagy körmeid vannak, akkor valószínűleg szereted a munkát és társaid nagyon tevékeny embernek tartanak, aki feladatait, mindig aprólékosan és precízen oldja meg.

Kis körmök

Szeretnéd, ha semmi sem csúszna ki a kezed közül, éppen ezért általában szeretsz irányítani.
Szenvedélyes vagy és néha annyira fel tudsz pörögni, hogy stílusod egészen irritáló lesz mások számára.

Kicsi és kerek

Igazi mestere vagy a szerelemnek és a szexualitásnak, aki csak megtapasztalja a veled való szerelmi életed, soha többé nem tud kiverni fejéből.
Nagyon érzékeny vagy, de sajnos néha oktalan féltékenységeddel meg tudod keseríteni a párod életét.

Hosszú és keskeny

Éleselméjű vagy és becsvágyó, azonban sajnos túl sokszor esel a hiúság csapdájába.

Nagy, széles és szegletes

Kiváló üzleti érzékkel rendelkezel és hihetetlen mértékű kitartás jellemez, éppen ezért érdemes a kereskedelem területén elhelyezkedned.

Téglalap alakú

Te a racionalitás embere vagy, aki mindig logikusan és ésszerűen gondolkozik, így mindig az eszére bízza a döntést.

Mandula alakú

Sokszor túlzottan érzékeny vagy, sokat szoktál lelkizni és néha kitörsz, mint egy vulkán, emellett azonban gyors felfogásod van és hihetetlen jól emlékezel a megtanult dolgokra.

A köröm színe és az egészségügyi állapotunk

Rózsaszín: Ha rózsaszín a körmöd, akkor valószínűleg egészséges vagy és kiegyensúlyozott a lelki életed is. Életvidám és pozitív életszemlélettel rendelkezel.
 
Halvány: Valószínűleg valamiért gyengébb vagy mostanában, sőt az is lehet, hogy beteg vagy. Szánj egy kicsit több időt magadra és a pihenésre.
 
Vérbő: Általában a fokozott állapotra, vagy a felindultságra utal.
 
Kékes: Valószínűleg gyenge a vérkeringésed, sőt valamiért oxigénhiány van a szervezetedben. Ezzel a tünettel érdemes orvoshoz fordulnod, hiszen a belső szervek gyulladását is jelentheti.
 
Fehér pettyek: A legismertebb jel, általában vitaminhiányra utal, azonban a kiválasztással kapcsolatos problémákat is jelezheti.

A félhold és a szívünk

Túlfejlett félhold: Valószínűleg a szívünket túlzottan igénybe vesszük, ezért az átlagnál többet kell dolgoznia, sőt meg is nagyobbodhat.
 
Normális félhold: Valószínűleg teljesen egészséges vagy és szíved a normálisnak megfelelően működik, aggodalomra tehát semmi okod.
 
Keskeny, halvány, vagy meg nem lévő félhold: Valószínűleg gyenge a szíved, nem kizárt, hogy vérnyomási gondokkal is küzdesz, éppen ezért, ha rosszabbul érzed magad, érdemes elmenned egy kardiológiai vizsgálatra.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást