Család / Életmód

10 képesség, ami azt tükrözi, hogy gyémántgyermek a csemetéd

10 képesség, ami azt tükrözi, hogy gyémántgyermek a csemetéd

8. Szeret tanulni

Nemcsak, hogy szeret tanulni, de vág is az esze, mint a borotva.

Kifejezetten fejlett intelligenciával rendelkezik és már egészen kicsi korában azt lehet rá mondani: olyan, mint egy felnőtt. A gyémántgyerek tudásszomjas, de nem is csoda, hiszen raja múlhat a világ sorsa. Azért jött, hogy segítsen az emberiségnek. Ehhez minden létező tudást szeretne magába szippantani.

9. Sokszor kioktat

Legalábbis úgy tűnhet, mintha sokszor kioktatna a saját csemetéd, de valójában csak tanítana szeretne. Nemcsak téged, hanem mindenki más is a környezetében.

Elvégre egymaga nem válthatja meg a világot és teheti jobb hellyé, szüksége van hozzá másokra, ezért szívesen osztja meg tudását, véleményét másokkal. Így próbálja elérni, hogy a környezet is vele együtt fejlődjön.

10. Kifejezetten akaratos

Felháborodik az értelmetlennek tűnő szabályokkal szemben. Sokszor úgy tűnhet, hogy megkérdőjelezi a döntéseidet. Mindemellett nem bírja az igazságtalanságot, bátran kiáll önmaga vagy akár más mellett.

Soha, senkit sem hagyna cserben, kész harcolni a saját és mások igazáért, mivel fejlett igazságérzettel bír. Nagyon szenvedélyesen tud beszélni arról, amiben hisz, vagy amit fontosnak tart. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást