Stílus / Arc

Mutatjuk: arctornával eltüntethető a toka és a megereszkedett orca

Arctorna

Borogatás

Arcunk, és ami szintén ugyanilyen fontos, nyakunk fiatalsága megőrizhető, javítható egy nagyon egyszerű trükkel. Szinte minden gyógyszertárban van C-vitaminos éjszakai – zsírosabb – arckrém.

Öblítsük le arcunkat kellemesen meleg vízzel, de ne töröljük meg. Ezután laza, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk végig arcunkat, viszonylag sok krémmel. Ezután puha, kéz-meleg vízzel átitatott töröközőt fektessünk arcunkra, nyakunkra, és dőljünk le kb. húsz percre. Ezután a maradék krémet masszírozzuk bele a bőrünkbe.

A legegyszerűbb arcpakolás

Tavasztól őszig lehetőleg zárt ablakok mellett végezzük, mert mézzel készül, így a méhecskék nagy kedvence. Lisztet keverjünk össze akácmézzel, kenhető sűrűségűre. Számítsuk bele azt, hogy bőrünk hőjétől a méz kissé csurgóssá fog válni, és könnyen hajunk és fülünk bánhatja.

A legjobb, ha ledőlünk öt-tíz percre, míg hat a pakolás. Ezután langyos vízzel öblítsük le finoman a pakolást, többször, és kenjük be kissé vizes arckrémmel. Ez a pakolás bőrradírnak is használható, csak akkor réteslisztet is kell a mézhez keverni.

A szép ráncok

Ilyenek például a nevetőráncok, legyenek bárhol is az arcon. Vannak olyan fintorok, melyekből a szépség fakad, apró ráncaival egyedivé teszi arcunkat. Az arc ráncai jellemünk kifejezői, arról tanúskodnak, hogy kedélyes, pozitív, optimista emberek vagyunk-e.

Olvastad már?  Az idei év legszebb frizurái rövid hajra

Nem a ráncok mennyisége határozza meg egy arc szépségét, hanem a minősége. Tehát, nem szükséges minden ráncot kiirtanunk. Azt mondják, hogy a szépség belülről fakad, azt is mondják, hogy a szépség csak genetika. Én ezzel részben értek egyet. A szépség művészet, munka, idő, akarat. Ha testünk minden részét eddzük, agyunkat is folyamatosan kondiban tartjuk, szükségszerűen, mért pont arcunkat hagynánk ki ebből a megújulást hozható lehetőségből?

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást