Arbiton Woodric – klikkes vinyl padlók gyűjteménye igényes vásárlók számára. Teljes egészében az Európai Unióban gyártott

Arbiton Woodric – klikkes vinyl padlók gyűjteménye igényes vásárlók számára. Teljes egészében az Európai Unióban gyártott

Címlap / Otthon / Dekor / Arbiton Woodric – klikkes vinyl padlók gyűjteménye igényes vásárlók számára. Teljes egészében az Európai Unióban gyártott

Az új Arbiton Woodric klikkes vinyl padlók olyan padlót alkotnak, amelyek megfelelnek azok elvárásainak, akik azt szeretnék, hogy a padló ne csak szép és egyedi, hanem hasznos is legyen. Az Arbiton Woodric 24 tölgy színből áll, két kollekcióra osztva – az alapkollekcióra, és a Real Wood Structure-rel (egyedülálló préselési technikával) gazdagítva. A kollekcióban megtalálhatóak mind a jelenleg leginkább várt, világos, földes tölgy árnyalatok, mind a merészebb minták, erős gyűrűs és repedéses szerkezettel.

Minden Arbiton Woodric vinil deszka ásványi maggal (HD Mineral Core) rendelkezik, amely rendkívüli használati kényelmet és olyan padlót alkot, amely miatt biztosan nem kell aggódnia.

Arbiton Woodric – lengyel gyártás, világminőség

A Decora az Ewifoam és az Arbiton márkák tulajdonosa. Nagy hangsúlyt fektet a „Kutatásra és Fejlesztésre”, amely lényege a termékek folyamatos fejlesztése. A legújabb Arbiton Woodric kollekció a tervező és kutatócsoport sok éves munkájának eredménye, mely eredmény egy egyedülálló és egyedi vinil panel kínálat. Az Arbiton Woodric nagyon alacsony minta ismétlésődési gyakorisággal rendelkezik, így a felhasználók olyan padlót kapnak, amely megkülönböztethetetlen a természetes deszkáktól.

Arbiton Woodric – a megismételhetetlen

A vinil- vagy laminált paneleket vásárolni kívánó vásárlók által jelentett nagy probléma a gyakran ismétlődő minta kialakítás. Általában a klikkes vinyl padlók kollekcióiban csak néhány dekor található egy színen belül. Minél karakteresebb a minta, annál könnyebben megfigyelhetők olyan jellegzetes ismétlődések, amelyek természetes fa használatakor nem fordulnak elő. Mi van akkor, ha az ismétlések számát a lehető legnagyobb mértékben korlátozzuk? Vajon akkor a természetes benyomást kelthettük volna?

Pontosan ezt találták ki az A. Design Stúdió tervezői. Az egyedi színek kialakításakor ügyeltek arra, hogy az egyes színekben a dekorok száma elég nagy legyen ahhoz, hogy nagy szabad térben is nehezen felismerhetőek legyenek az ismétlődő minták.

Az Arbiton Woodric minden egyes színben kétszer annyi egyedi panellal rendelkezik, mint a legelterjedtebb vinylek. Mindegyik tökéletesen illeszkedik egymáshoz, ugyanakkor mindegyik olyan egyedi, mint egy természetes fatábla. Ugyanez a sokféle panel minta a kollekción belül vonatkozik a REAL WOOD STRUCTURE szinkron szerkezetű panelekre is, ami még egyedibbé teszi őket. Valószínűleg ez az egyetlen ilyen változatos kollekció az EIR-től a világon!

Ennek eredményeként az Arbiton Woodricot választó vásárlók ismétlődő minták nélküli padlót kapnak – egy vízálló, rendkívül tartós felületet, amely úgy néz ki, mint a természetes fa.

Ásványi mag – megszégyeníti a természetes fát

Az Arbiton Woodric paneleket ásványi mag jellemzi az SPC technológiával készült termékek közül. Kiváló választás azoknak, akik fapadlót – deszkát vagy parkettát – szeretnének. Életmódjuk azonban kizárja a puha, nem vízálló és sérülésveszélyes anyag használatát. Az Arbiton Woodric ásványi maggal rendelkező klikkes vinyl padlók, amelyek garantálják a mechanikai sérülésekkel szembeni magas ellenállást, a teljes vízállóságot és a természetes, gyönyörű megjelenést. Érdemes hozzátenni, hogy a Woodric panelek egyedi ANTISCRATCH Titanium Nano Layer réteggel rendelkeznek, amely a hagyományos panelekhez képest akár 30%-kal is növeli a karcállóságukat. Ezek olyan panelek, amelyek független tesztek során a legmagasabb használhatósági osztályt is elérték – ezért nem csak otthon, hanem még a nagy intenzitású irodákban is jól működnek.

Innovatív kialakításának köszönhetően az ásványi maggal rendelkező Arbiton Woodric vinil deszkák a legmodernebb padlófelületek, amelyek a piacon megtalálhatók. A korábbi burkoltok legjobb tulajdonságait ötvözi, a fától a klasszikus, időtálló dizájnig, a funkcionális csempétől a laminált paneleken át a lefektethető egyszerű padlózatig. Az Arbiton Woodric panelek ideális lehetőséget kínálnak, amikor fapadlót szeretnénk, de az életmódunk ezt kizárja. 100%-ban vízállóak, nem szívják fel a nedvességet, nem deformálódnak vagy nem színeződnek el annak hatására. Erős ütések (pl. nehéz tárgyak leejtése) sem károsítja őket. Alacsony hőellenállással rendelkeznek, aminek köszönhetően lehetővé teszik a padlófűtés hatékony használatát. Nagyon praktikusak, könnyen tisztán tarthatók, karbantartásuk pedig gyakorlatilag a legkönnyebb. És bár meleg, kellemes és egyedi textúrájuknak köszönhetően fának tűnnek, egy széles technológiai szakadék választja el őket a fától.

Arbiton Woodric színek – mindig tölgyfa padló

Az Arbiton Woodric kollekció 1220 mm x 229 mm méretű klikkes vinyl padlók gyűjteménye. 4 mm vastagok, ebből 0,55 mm a felső réteg. Szélesebbek, mint a hagyományos vinil deszkák, ezért természetes deszkára hasonlítanak. Akár 24 színben is elérhetőek az alapkollekcióban, EIR szerkezettel. Minden szín tölgy. A finoman fehérre meszelt mintáktól a világos tölgy árnyalatokon át, változó erezettséggel, a rusztikus deszkákig minden megtalálható. Ebből a kollekcióból nem hiányoznak a klasszikus színek sem, amelyek hátteret biztosítanak az időtálló dizájnnak is. Azok is értékelni fogják, akik azt szeretnék, hogy a padló jellegzetes és erős elem legyen. A vonzó ár a Woodric kollekció nagy előnye.

Különösen figyelemre méltó a Cavallion Oak dekor az EIR kollekcióból. Ez egy természetfeletti, meleg tölgy árnyalat, amely a minimalista skandináv enteriőrbe és a glam stílusú szobákba egyaránt illeszkedik. A természetes karaktert látható, de nem feltűnő növekedési gyűrűk fejezik ki. Ez a szín az egyik eladási siker, elsősorban a tökéletes színegyensúlynak és a semleges szerkezetnek köszönhetően.

Érdekesnek tűnik az ugyanabból a kollekcióból származó Brandon Oak dekor. Ezeket a paneleket enyhén rusztikus textúra jellemzi, jellegzetes függőleges repedésekkel, amelyek nagyon természetes, nyers táblákra emlékeztetnek. Ezek a panelek kellemesek lesznek mind egy hegyi nyaralóban, mind egy modern bérházban. A szerkezet tökéletesen visszaadja a famintát. Ezt a hatást a dombornyomás hangsúlyozza. Ennek eredményeként a padló nagyon természetesnek tűnik.

A Lakewood Oak, Peterson Oak és Stamford Oak színek kiemelkednek az alapkollekcióból. Az első egy nagyon otthonos dekor, számos tökéletlenséggel. A fa rajzolata nagyon áttekinthető, ennek köszönhetően a régi, gazdag történetű fa hatását kapjuk. Peterson Oak teljes ellentéte. Egy gondos, finom minta világos árnyalatban tökéletes, semleges alapja lesz bármilyen elrendezésnek. A Stamford Oak pedig valószínűleg a legnépszerűbb dekoráció, ha a tölgyfa padlóra gondolunk. Tökéletes egyensúlyban áll a fa frissessége és nyugodt megjelenése, valamint a gyűrűk és tökéletlenségek száma. Kétségtelenül ez lesz az Arbiton Woodric kollekció eladási slágere.

Ásványi mag – bevált módszer a teljes méretstabilitás érdekében

A HD Mineral Core az Arbiton szabadalma a kiváló, méretstabil vinilpadlóhoz. Az ásványi mag természetes kőzet ásványokból és modern polimerekből készül. Kivételes ütésállóságot biztosít és nagyon jól vezeti a hőt. Az ásványi maggal (HD Mineral Core) ellátott panelek gyönyörűek, mint a fa, és praktikusak, mint a járólap. Megjelenésükben megkülönböztethetetlenek a valódi fától, használatban pedig csempére hasonlítanak. A méretstabilitás lehetővé teszi akár 200 m2-es helyiségek leburkolását további tágulási hézagok nélkül. Így nincs szükség küszöbök vagy profilok használatára az ajtóban. Az ilyen típusú panelek sok rajongót szereztek, a felhasználók a megjelenésen és a praktikus szempontokon kívül mindenekelőtt a könnyű tisztíthatóságot és a szép szerkezetet dicsérik.

Európai termelés – minőség és környezetvédelem

Az Arbiton Woodric paneleket teljes egészében az Európai Unióban tervezték és gyártották. A legjobb minőségű termékről van szó, ezért a gyártó hosszú távú garanciát vállal rá. Ezenkívül a legmodernebb gyártósorok garantálják a gyártás legmagasabb minőségét és megismételhetőségét, valamint a legmagasabb ökológiai szabványoknak való megfelelést.

A COVID-járvány és a közelmúltbeli globális zavargások ráébresztettek minket arra, hogy az ellátási láncok mennyire törékenyek. Kezdjük magasabbra értékelni a beszállítók megbízhatóságát, kiszámíthatóságát, valamint a gyors szállítás lehetőségét alacsony minimum rendelési mennyiségek mellett. A helyi, európai gyártó jóval rövidebb szállítás mellett alacsonyabb CO2 kibocsátást is jelent, ezáltal sokkal környezetbarátabb terméket!

Az Arbiton Woodric egy olyan kollekció, amely minden tulajdonsággal rendelkezik az abszolút piaci sikerhez! A kiváló minőség, az SPC technológia és az ásványi mag kombinációja áttörő dizájnnal és vonzó áron a siker receptje.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást